Vene teater avaldas Nublu loost humoorika paroodiavideo

Naine
Copy
Eesti Muusikaauhinnad 2020. nublu ja gameboy tetris.
Eesti Muusikaauhinnad 2020. nublu ja gameboy tetris. Foto: Konstantin Sednev / Remo Tõnismäe

Vene Teater avaldas sõbrapäeva puhul oma Youtube'i kanalis humoorika videoklipi, mis on inspireeritud mõminaräppar Nublu laulu «für Oksana» videost.

Nublu ja Gameboy Tetrise video «für Oksana» on osutunud nii populaarseks, et noppis selle aasta muusikaauhindade jagamiselt lausa nelja kategooria võidu: aasta parim laul, aasta meesartist, aasta hip-hop/rap/R´n´B artist ja aasta muusikavideo.

Vene Teatri versiooni pealkirjaks on «für Vene Teatri sõber» ning video valmis teatri sõprade ja kolleegide kaasabil.

Vene Teatri versioon «für Vene Teatri sõber» räägib vene tüdruku ja eesti poisi armuloost. Nende tutvumisel selgub, et tüdruk on pühendunud teatrisõber, kes kutsub poisi Vene Teatrisse kohtingule. Nüüd tuleb noormehel läbida omamoodi katsumus, et õigeks ajaks teatrisse jõuda.

Videoklipi autorid selgitavad: «Kui Nublu laulu esitatakse kahes keeles, siis meie laulame koguni neljas keeles - eesti, vene, ukraina ja inglise keeles. Me täname tervet Nublu meeskonda ning esmajärjekorras Gameboy Tetrist (Pavel Pi) ja produtsent Kaarel Seina, kes toetasid meie ideed ning võimaldasid kasutada vajalikke materjale videoklipi loomisel. Samuti täname teatri partnerit Bogo Taksot ja teatri kohvikut Grao igakülgse abi eest.»

Idee autor ja tegevprodutsent — Aleksandra Andrejuk
Laulu teksti autorid on Anastassia Doronina, Aleksandra Andrejuk, Eduard Tee, Alexandr Domowoy, Margus Allikmaa, Jekaterina Kaskovitš, Svetlana Šušina.
Stsenaariumi, lavastuse, operaatoritöö ja montaaži eest vastutas Nikolai Alhazov.
Aranžeeringu autor ja laulu salvestus — Aleksandr Žedeljov.
Graafiline disain — Diana Yanson.
Laulu esitavad Eduard Tee, Alexandr Domowoy, Viktor Marvin, Aleksandr Žilenko, Anastassia Tsubina.
Video filmimisel osalesid Vene Teatri näitlejad ja teised töötajad

Meenuta Nublu ja Gameboy Tetrise aegumatut videoklippi:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles