KURATLIK BARBIE ⟩ 36-aastane ema muutis end iluoperatsioonide abil saatana pruudiks

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Kerry Miles
Kerry Miles Foto: Caters News Agency/Scanpix

«Suurbritannias on ainult üks tõeline elus Barbie ja see olen mina!» Nõnda kuulutab Essexist pärit 36-aastane Kerry Miles, kes lasi «täiusliku» keskkoha saavutamiseks eemaldada kuus ribi.

Foto: CATERS NEWS/Caters News Agency

Kerry keskkoht on nüüd vaid 53 sentimeetrit.

Novembris 2018 oli Kerryl kokkupuude väga kahtlase ilukliinikuga, kuhu ta pöördus huulte suurendamiseks. Ebaprofessionaalne arst aga täitis naise huuled beebiõliga. Kerry tunnistas isegi hiljem, et kliinik tundus juba kaugelt vaadates imelik: «See oli räpane hoone, sees jooksis ringi koer...»

Foto: /Caters News Agency

Ometi oli arsti internetis kiidetud ning Kerry läks asjaga kaasa. Tunni pärast olid ta huuled paistes ning enda sõnul meenutasid toorest liha. Arst soovitas huuli masseerida ning juua rohkelt vett, kuid Kerry pidi olukorra parandamiseks pöörduma teise kliinikusse.

Foto: Caters News Agency/Caters News Agency

Hoolimata kirjeldatud jamadest ei heitu Kerry millegi ees, et välja näha nagu legendaarne nukk. Ning kuna ainult Barbie olla on keeruline, leidis ta peagi uue imago – nüüd on ta saatatanlik gooti stiilis Barbie.

Foto: Caters News Agency/Caters News Agency

Välimuse täiustamiseks värvis ta juuksed mustaks ja viskas kapist ära kõik roosad riided. Nüüd kannab ta vaid nahka, lateksit ja neete. Caters News vahendab, et lõpuks on Kerry enda välimusega täiesti rahul, kokku on ta kulutanud sellele üle 33 000 euro. Vaba aja veedab ta kalmistutel, nõidudes ning Ouija laua abil teispoolsusega suheldes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles