PINSETID ON MINEVIK ⟩ Ükskulm on tulnud, et jääda!

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Sophia Hadjipanteli istumas veebruaris 2020 Londoni moenädala raames toimunud Ashish moeetenduse esireas.
Sophia Hadjipanteli istumas veebruaris 2020 Londoni moenädala raames toimunud Ashish moeetenduse esireas. Foto: Isabel Infantes/PA/Scanpix

Kui Küprose päritolu modell Sophia Hadjipanteli mõned aastad tagasi oma ükskulmuga uudisvoogu sattus, ei ennustanud keegi talle erilist edu. Tänaseks on tüdruk Glamour UK veebruarikuu kaanel ning Londoni moenädala staar. Kas ükskulmude revolutsioon on alanud?

Kõik modellid otsivad paaniliselt isiklikku nišši või välimuslikku elementi, millega silma torgata. 23-aastane modell Sophia Hadjipanteli on valinud selleks aga midagi üsna ootamatut - ükskulmu. Kas on viimane aeg pinsetid ära visata ning lasta kulmupõõsal vohada?

Neiu on ka Instagrammis alustanud liikumise teemaviitega #UnibrowMovement ning hiljuti kaunistas tema ainus kulm ka Glamour UK enese armastamise teemalise veebruarinumbri kaant.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So honored to be on the cover of the Self-Love issue of @glamouruk ❤️

A post shared by Sophia ☠️??? (@sophiahadjipanteli) on

Hadjipanteli sündis ning kasvas üles Küprose saarel, mis asub Vahemere idaosas ning on üks Euroopa väiksemaid riike. Ta kolis USA-sse, käis seal ülikoolis ning on nüüd tagasi siinpool suurt lompi, vallutades Londoni moeringkondi. Tundub, et see tuleb neiul hästi välja, sest eelmisel Londoni moenädalal tegi ta koostööd väga mitmete tuntud brändidega, näiteks Bentley Motorsiga ning osales ka mitmetel moeetendustel.

Sophia, kes on tegelikult loomulik blond, komistas oma eripärase ükskulmu otsa isendale iluprotseduuri tehes. "Ma nägin Youtube'is videot, kus keegi toonis oma kulme. Ma proovisin ise järgi ning vist läks midagi valesti, sest need muutusid süsimustaks, ütles ta ajakirjale Harpers Bazaar aastal 2017. "Ent mu vend ütles, et see sobib mulle." Nüüdseks on neiu juba aastaid vaid ühte kulmu kandnud ning värvib seda iga mõne aja tagant üle, kui loomulik blond toon liiga välja lööma hakkab.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Riding my ownnnn WAAAAVVVEEEEE ?

A post shared by Sophia ☠️??? (@sophiahadjipanteli) on

"Ma ei tee seda selleks, et inimestele näidata, et mu ükskulm peaks neile meeldima. Pigem teen ma seda seetõttu, et soovin neile näidata, et inimene võib ise oma välimuse üle otsustada. Mulle näiteks meeldib mu välimus koos kulmuga rohkem," ütles Hadjipanteli samas intervjuus ning rõhutas ka seda, et ei survesta kedagi endale ükskulmu kasvatama.

Sophia on kehastunud ka ükskulmu vaieldamatuks esinäoks, kunstnik Frida Kahloks, kes polnud küll neiu inspiratsiooniks, ent kelle välimust ning kunsti ta on alati armastanud. Hadjipanteli sõnutsi andis Kahloks riietumine talle tubli koguse enesekindlust juurde. Neiu ei plaaninud oma kulmust loobuda ei 2017 antud intervjuu ajal ega ilmselt mitte ka praegu, sest see on talle toonud palju edu ning ka fänne - neiul ning tema kulmul on Instagrammis 414 000+ järgijat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles