Siniverelisega abiellunud kuus täiesti tavalist inimest

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Olivia Wilde
Olivia Wilde Foto: Shutterstock

Kuninglikust soost isikuga abiellumine pole just Disney stsenaarium, aga printsi (või printsessi) valgel hobusel saab ikkagi, kirjutab Reader's Digest. Kas muinasjutuline kooselu jäi püsima või purunes miljoniks killuks?

Siin on mõned täiesti tavalised inimesed, kes abiellusid kuninglikust soost inimesega:

Meghan Markle

Endine preili Markle paluti Inglismaa prints Harry poolt naiseks. 38-aastane lahutatud näitlejanna oli kuningliku pere jaoks tavatu valik, aga Meghani nutikus, ellusuhtumine ja loomulik ilu püüdis peagi kõikide poolehoiu. Meghani ja prints Harry ühine sõber korraldas neile pimekohtingu ja poolteist aastat hiljem laskus mees põlvele ning palus naise kätt. Paar abiellus 19. mail 2018 ja neil on ühine laps.

Prince Harry with Meghan Markle
Prince Harry with Meghan Markle Foto: DANIEL LEAL-OLIVAS/AFP/Scanpix

Alexandra von Furstenberg

Alexandra ja ta õde mõlemad abiellusid kuninglikust soost isikuga. Kahjuks kestis Alexandra abieluliit lühemat aega, kui ta õe oma. Alexandra abiellus Saksamaa prints Alexander von Fustenbergiga 28. oktoobril 1995 ja said kaks last. Paar lahutas aastal 2002. Endine printsess on nüüd uuesti abielus arhitektuuridisainer Dax Milleriga, kes omab juhuslikult naise neiupõlvenime.

Alexandra von Furstenberg
Alexandra von Furstenberg Foto: Shutterstock

Wallis Simpson

Kui prints Harryl lubati abielluda lahutatud ameeriklannaga, siis tema vana-vanaonu kuningas Edward VIII-l nii palju õnne polnud. Edward ja Wallis olid koos olnud mitu aastat, kui mehe isa aastal 1936 suri. Edward sai kuningaks, aga tal polnud luba Wallisega abielluda. Edward polnud nõus Wallisest loobuma ja teatas, et ta ei kavatse troonile astuda, kui tema kõrval ei saa olema armastatud naine, kes teda toetab. Trooni võttis üle Kuningas George VI, Elizabeth II isa. Edwardist ja Wallisest sai hertsoginna ja nad siiski abiellusid aastal 1937. Nad elasid õnnelikult koos surmani.

Rita Hayworth

Hollywoodi kaunitari kolmandaks abikaasaks sai sultan Mahommed Shah poeg prints Aly Khan. Paar kohtus ühel peol. Naisel oleks olnud võimalus elu lõpuni kuninglikku eluviisi nautida, aga nad siiski lahutasid mõned aastad hiljem. Paaril sündis laps, pritsess Yasmin.

Christopher O’Neill

Ameerika-Inglismaa juurtega Christopher O’Neill kohtus Rootsi printsess Madeleine’iga läbi ühiste tuttavate. Mees ootas tükk aega, enne kui printsessi omale naiseks palus. Paar abiellus aastal 2013 ja neil on kolm ühist last.

Olivia Wilde

Ameerika näitlejannades peab midagi erilist olema, et nemad nii tihti kuninglikust soost isiku abikaasaks valitakse. Enne koomik Jason Sudeikisega abiellumist oli näitlejanna Olivia Wilde vaid 18-aastasena liidu sõlminud Itaalia prints Tao Ruspoliga. Nende abielu oli ülimalt salajane. Kaheksa aastat hiljem lahutati.

Olivia Wilde
Olivia Wilde Foto: BT/ADM/MPI/Capital Pictures/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles