Naised, kes vallutasid prints Harry südame enne Meghanit

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Prints Harry.
Prints Harry. Foto: Mark Thomas / ZUMAPRESS.com/Scanpix

Enne Meghaniga kohtumist oli prints Harry Briti kuumim poissmees, keda ihaldasid paljud naised. Küll aga peab tõdema, et lähemates suhetes said temaga olla kaheksa naist. TopWomensMag.com toob teieni naised, kes käisid prints Harryga kohtamas enne Meghan Markle'i tulekut.

Chelsy Davy

Harry ja Chelsy suhete ajalugu ulatub tagasi aastasse 2004, mil nad esmakordselt Lõuna-Aafrikas Kaplinnas kohtusid. Paar oli koos kuni 2011. aastani, mil Chelsy ootamatult suhte katkestas. Sel ajal tõi naine põhjenduseks, et kuningliku perekonna surve osutus tema jaoks liiga suureks ning ta soovis sellest vabaneda.

Foto: EDDIE KEOGH / REUTERS

Florence Brudenell-Bruce

Pärast Harry ja Chelsy lahkuminekut sai printsi tüdruksõbraks pesumodell Florence Brudenell. Noortel oli vägagi tõsine suhe. Kui Harry helikopteri õppustele läks, otsustas paar kaugsuhte vältimiseks lahku minna.

Florence Brudenell-Bruce
Florence Brudenell-Bruce Foto: MAVRIXONLINE.COM / SCANPIX

Natalie Pinkham

2006. aastal kohtus prints Harry spordisaatejuhi Natalie Pinkhamiga. Üsna pea ilmusid paarist internetti jalustrabavad pildid. Meediaväljaanded kirjutasid noorte suurest armastusest, kuid Natalie rääkis, et olid Harryga lihtsalt head sõbrad.

Zara Phillips ja Mike Tindall
Zara Phillips ja Mike Tindall Foto: Owen Humphreys/PA Wire/PA Images/Scanpix

Caroline Flack

Prints Harryt tõmbas ka hiljem teletähtede poole. 2009. aastal tutvus Harry ühiste tuttavate kaudu X Factory saatejuhi Caroline Flackiga. Paar läks lahku üsna pea pärast seda, kui meedia nende romantilisele suhtele jälile sai.

Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS

Cressida Bonas

Kes meist poleks kuulnud kuulujutte sellest, kuidas inglise modell ning näitlejanna Cressida ja Harry kihlusid? Nende kaheaastane suhe kestis aastatel 2012 kuni 2014. Paari suhe purunes, sest Cressida polnud valmis oma karjäärist loobuma ning kuninglikke reegleid järgima.

Foto: STEFAN WERMUTH/REUTERS

Mollie King

Prints Harry ja lauljanna Mollie Kingi vahel oli väga kirglik suhe. Neid kahte nähti koos enamasti pidudel ja klubides hängimas, kuid päevasel ajal neid koos ei tabatud. Romantiline suhe leidis oma lõpu pärast seda, kui Harry mõistis, et Mollie kirg öiste pidutsemiste vastu on tema jaoks liig.

Mollie King
Mollie King Foto: Ian West / PA Wire / PA Images / Scanpix

Emma Watson

Nagu enamik mehi, ei suutnud ka prints Harry vastu panna Emma Watsoni sarmile. Kui Emma oma peigmehest Mathew Janneyst lahku läks, üritas Harry kohe võimalust kasutada, et naise südant võita. Kuid saatusel oli nende kahe jaoks erinevad plaanid ning Emma murdis väidetavalt prints Harry südame.

Emma Watson
Emma Watson Foto: Evan Agostini/AP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles