9 salanippi võimsamaks orgasmiks

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

On tehtud piisavalt uuringuid, mis tõestavad, et orgasmi saamisest vabanevad endorfiinid, mis omakorda turgutavad immuunsussüsteemi, vähendavad stressi ja ärevust. Küsimus on selles, kuidas oleks võimalik paremini orgasmi saada?

Siin on sulle nõuanded, alates meditsiinilistest uuringutest kuni sekspertide ja terapeutideni välja, kuidas saada parimat orgasmi:

Korralik eelmäng

Võtke aega üksteise jaoks: kaisutage, suudelge ja hoidke kehad üksteise vastas. Kogu see tegevus valmistab naise piisavalt ette, sest paratamatult vajab tema ülessoojenemiseks pisut rohkem aega. Enne vahekorda on soovitatav käia kuumas vannis, sest soe vesi hoogustab vagiina vereringet, mis omakorda muudab piirkonna tundlikumaks.

Naudi protsessi

Selle asemel, et kiiresti asjaga ühele poole saada, tuleks spetsialistide sõnul orgasmi saamist piisavalt kaua tagasi hoida. Võta asja lihtsalt rahulikumas stempos ja usu – orgasm muutub võimsamaks ja nauditavamaks.

Rüüpa võlujooki

Las iidne seksistimulaator teeb oma töö: soojenda veidi piima, lisa näputäis safranit ja joo ära. Safran aktiveerub soojas piimas ja seda on tuhandeid aastaid peetud afrodisiaakumiks.

Lae patareid täis

Vibraatorit kasutavad naised ütlevad, et neil õnnestub seeläbi ka partneriga kergemini orgasmi saada.

Sihi õiget hetke

Tsükli paari esimese päeva jooksul tõuseb testosterooni tase, libiido tõuseb kiiresti ja rinnad ning kliitor muutuvad ülitundlikuks. Sellel ajal on võimalik palju võimsamaid orgasme saada. Eksperdid soovitavad seksida hommikuti, sest siis on meeste testosterooni tase kõige kõrgem.

Kähkukad

Kiire kähkuka jaoks tõmba lihtsalt seelikusaba üles ja leidke mõni privaatne kohake. Adrenaliin vahelejäämise ees võimendab samuti orgasme.

Teadlik masturbeerimine

Puuduta end 15-30 minuti vältel ja ära keskendu sellele, kas saad orgasmi või mitte. Märka, kuidas su keha unikaalsetele puudutustele reageerib ja võib juhtuda, et suudad hiljem seksis paremini kohal olla. Seksuaalkogemus saab olema tunduvalt võimsam, kui sa ei võta orgasmi ainueesmärgiks.

Ole nõudlikum

Tihti keskendume sellele, et teine osapool saaks parima naudingu osaliseks, aga unustame enda. Lisaks mõtleme, mida teine mõtleb, tunneb ja näeb. Kogu see kupatus põhjustab stressi ja pinget ning seetõttu ei jõuagi mõni tippu.

Leia, mis sind erutab

Igaühel on olemas see miski, mis erutab ja vastavasse meeleollu viib. Võib-olla sa vajad puudutusi, erootilisi sõnu või fotosid? Sina tunned oma keha kõige paremini. Vestle partneriga avameelsest ja saate üksteise kohta väärtuslikku infot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles