Tüdruk filmis parasjagu tantsuvideot, kui sai šokeeriva teadaande

Naine
Copy
Foto: Kuvatõmmis TikTokist

TikToki kasutaja LaurenFalk1 filmis kogemata üles hetke, mil sai teada, et ei pääsenud Edinburghi ülikooli veterinaarmeditsiini õppima.

Mis siis täpselt juhtus? Kui TikToki kasutaja LaurenFalk1 oli parasjagu autos tantsimas ja muusika järgi suud maigutamas, sest soovis sotsiaalmeedia keskkonna jaoks uue video valmis saada, jõudis temani e-mail Edinburghi ülikoolist. Kui algselt oli tüdruk kirja saabumise üle õnnelik, siis peagi vajusid tema suunurgad alla, sest vastus ei olnud ilmselgelt see, mida ta oli oodanud – teda ei võetud kooli vastu.

@laurenfalk1

lol was trying to learn this dance ##fyp ##uni ##uk ##rejection

♬ original sound - itzjusterica

Kõnealune videoklipp on saanud üle 750 000 vaatamise ja sadu kommentaare. Paljud inimesed üritavad tüdrukut lohutada, sest on ka ise samas olukorras olnud. «Olles keegi, kes on juba neli aastat järjest üritanud tulutult hambaarstiks õppima pääseda, võin öelda, et tunnen tema valu,» jagas üks kommenteerija oma kogemust.

Oli siiski ka neid, kes kahtlesid video tõesuses. Seetõttu postitas tüdruk veel teisegi video, kust on näha, et ta tõepoolest sai sellise e-maili.

@laurenfalk1

##duet with @laurenfalk1

♬ original sound - itzjusterica
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles