10 erilist fakti märtsis sündinud inimese kohta

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Märtsis sündinud inimestel on omamoodi veidrad seinast-seina kalduvad omadused. Nad on elujõulised ja ülivõimsad olevused. Pokkerit mängides pead juba eos kaotusega leppima, sest talle vastat pole, kirjutab JustWebWorld.com

Märtsis sündinud inimesed ehitavad enda ümber oma maailma. Siin on mõned huvitavad faktid:

1. Mis puudutab suhteid, siis on ta väga hea analüüsimisvõimega

Tal on võib-olla raske valida, kellega suhtesse astub, aga rumal ta pole. Tema usaldust pole mõtet proovile panna, sest ta näeb kohe asjad läbi. Lisaks suhtub ta usalduse reetmisesse karmilt ja vaenlasena on ta halastamatu.

2. Märtsis sündinud inimesed on suhteliselt vallatud

Tema peas keerlevad kõige veidramad asjad, mida sa eales kuulda võid. Lisaks armastab ta inimestele tünga teha – ka neile, kellele ei peaks, sest huumor on tema eluviis.

3. Nad on väga kaastundlikud ja empaatilised

Pole ühtegi asja, millesse ta tuimalt suhtuks, kõigega kaasneb empaatia. Ta suhtub heategevusse ja vaesematesse ülima pühendumusega – ta usub, et alati tuleb nõrgemaid aidata. See on üks põhjuseid, miks märtsis sündinud inimesi imetletakse.

4. Armastus on tõsine teema ja jääb inimese kõrvale ka rasketel aegadel

Märtsis sündinud inimesed ei loo suhteid ainult lõbu pärast. Nad on oma otsuste suhtes väga lojaalsed ja tõsised. Ta ei usu petmisesse ja suhtub armastusse ülima tõsidusega. Märtsis sündinud inimene jääb kallima kõrvale ka kõige raskemal ajal.

5. Ta armastab loomi ja suhtub loodusesse aupaklikult

Märtsi inimene on loomadega väga lähedane ja lausa pühendunud neile. Ta on kahe jalaga maa peal, armastab loodust ja vaimset mugavust.

6. Isegi, kui ta on sõbralik, eelistab ta vaikust

Märtsi inimene on väga sõbralik ja sotsiaalne, ent ta ei naudi müra. Ta istuks parema meelega kusagil vaikses kohas. Ta on inimene, kes teadvustab end täielikult ja meeldib mõista elu aspekte.

7. Tema sees elab filosoofia

Tema käest nõu küsimine tähendab huvitavate vastuste saamist. Tal on asjadest oma arusaam.

8. Ta ümber on positiivne aura

Märtsis sündinud inimene ei tegele rumalustega. Nad ergutavad inimesi oma positiivsusega ja usuvad, et nende tegevus teeb ka teisi rõõmsaks. Märtsis sündinud inimene on loov ja kasutab elus parimaid võimalusi enda hüvanguks. Ta ei usu halbadesse kogemustesse, vaid et positiivne lähenemine on kõige võti.

9. Armastab muusikat kuulata ja teha

Tal on uskumatult hea muusika maitse, aga lisaks armastab ise pillimänguga loomingut toota. Märtsis sündinud inimene on noodi- ja meloodiaeksperdina ka hea laulja.

10. Probleemid ei heiduta teda

Ta suhtub igasse eluvaldkonda stoilise rahuga. Paanika peale ta aega ei raiska. Oskab rõõmu ja tänulikkust tunda ka väikestest asjadest, mida elu pakub. See on ka üks põhjustest, miks ta tuleb enamus olukordades väga hästi toime.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles