Naistepäevaks korralik kõhutäis naeru!

Kristina Herodes
, Arteri ajakirjanik
Copy
Petra Tänav - Eesti kõige julgem ja tulisem naine stand-up koomikute ridades.
Petra Tänav - Eesti kõige julgem ja tulisem naine stand-up koomikute ridades. Foto: Erakogu

Kes ütles, et naised peaksid püsima tagaplaanil, heal juhul taustatantsija rollis? Ei! Aeg on mängida esimest viiulit!

Eesti kõige säravamad naiskoomikud ühendasid jõud ning astuvad 7.märtsil üheskoos lavale. Nalja lubatakse sel korral meeste arvelt teha nii julmalt, et Odeonil lendab katus pealt!

«No tegelikult ei pea mehed kartma, peamiselt viskan ma nalja ikka iseenda arvelt,» ütleb üks meie värvikamaid stand-upi naisi Petra Tänav. «Küllalt tihti mõni mees ikka küsib hirmuga, et ega ma temast hiljem nalja ei tee. Siis ma alati lohutan - ei, sa pole pooltki nii veider kui mu enda igapäevane elu!»

Kaisa Selde
Kaisa Selde Foto: Pilt videost

Igal koomikul on oma ainulaadne karakter ja käekiri. Petraga üheskoos astuvad lavale Kaisa Selde, kes on Petra sõnul tema kõrval kui blond mustang. Sel ajal kui tema tunneb end armsa ponina.

Naiskoomikud Kadri-Maria Mitt ja Petra Tänav
Naiskoomikud Kadri-Maria Mitt ja Petra Tänav Foto: Konstantin Sednev

Kolmanda nais-nalja-musketärina näeb laval Kadri-Maria Mitti, kelle sõnul stand-up on koomikuna lavale ronimine on «kõige hullem asi, mida sa endaga teha saad. See on hullem kui ekstreemsport!» Kolmeraudne huumorilaeng nende kolme kange koomiku poolt on vinna tõmmatud, et publik maast lahti raputada.

Mis-kus-millal?

Stand uo and Dance, klubis Odeon, sel reedel 7.märtsil kell: 20.30

Naistepäeva auks laval ainult naised! 

Petra Tänav – parandamatu ülejagaja ja kiir-armumise maailmameistrivõistluste kindel medalipretendet. 

Kadri-Maria Mitt – Prillitoosi influencer, kelles segunevad ülim kombekus ja riivatu kombetus.

Kaisa Selde – müstiline multitalent, kelle läbisaamisest oma eksiga on materjali juba 2 aastat etendust teha.

Muusikaliste maitsenüanside eest vastutavad Liisi Voolaid, kes serveerib helilisi kokteile parimast valikust – souli, funki, R&Bd ja tulevikubiiti. Bret Rii Priidel, kes mängib nii naiselikku hingemuusikat kui ka seksikat house´i ja bassi.

«Naistel ei ole raskem nalja teha, aga naisena pead sa olema kavalam,» ütleb Petra kavala muigega. «Meestel on ju lihtne, tuled lavale ja ütled: mul on peenis. Mingi osa saali kindlasti juba naerab. Kui naine nii teeks, tunduks see labane. Aga mul on omad trikid, kuidas nalja teha.» Millised trikid täpselt? Seda saavad teada vaid need, kes saalis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles