Kelly Sildaru teeb sammu moemaailma

Naine
Copy
Kelly Sildaru võib tulla aasta sportlaseks.
Kelly Sildaru võib tulla aasta sportlaseks. Foto: Iti-Pätrik Järve

Tartu kevad saabub moodsalt jooksusammul, sest juba järgmisel laupäeval, 14. märtsil toimub Tartu Kaubamaja keskuses algavat uut hooaega tutvustav üritus Moesaavutaja. Heategevusliku kontsajooksu, moeetenduste ning muusikaliste etteastetega üritust veab Eesti parim naissportlane ja andekas freestyle-suusataja Kelly Sildaru.

«Kõik huvilised saavad osaleda heategevuslikul kontsajooksul, millega toetatakse Vähiravifondi «Kingitud elu»,» julgustab Sildaru. «See on suurepärane võimalus enda päeva positiivsust lisada ning samal ajal ka väga vajalik panus olulisse fondi anda.»

Kontsajooks toimub kahes kontsagrupis – 6–8 cm ja 8+ cm kõrgusega kontsad – ning osaleda saavad kõik vähemalt 18-aastased inimesed, alla 18-aastased osaleda soovijad vajavad selleks vanema kirjalikku luba. Osalejate arv on piiratud ning soovijatel tuleks end eelnevalt registreerida. Mõlema kontsagrupi parim jooksja saab omale valida 100 euro väärtuses uued kevadkingad.

Foto: Sandra Palm

Moesaavutajal saab uudistada ka värskeimat kevadmoodi: täiskasvanute kevadised trendilemmikud keskuse kauplustest, sealhulgas kõigist Kaubamaja moeosakondadest toob lavale stilist ja Ivo Nikkolo peadisainer Britta Laumets-Merila, alati palju elevust tekitava lastemoeetenduse paneb kokku Karis Kuusk.

Üritusel saab nautida ka äsja Eesti Laulul suurepärase tulemuse teinud ansabli Traffic etteasteid, kellega koos astuvad lavale ka Laulupesa laululapsed. Tujuküllast päeva juhib lisaks Kelly Sildarule ka šarmantne meelelahutaja Andres Torm. Üritus on kõigile tasuta.

Ansambel Traffic.
Ansambel Traffic. Foto: Jake Farra
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles