Richard Marxi homne Tallinna kontsert lükkub edasi (1)

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Richard Marx
Richard Marx Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock

Eile õhtul teatas Alexela kontserdimaja, et homseks planeeritud Richard Marxi kontsert lükkub edasi. Samuti teatati, et edasi lükati kogu artisti 2020. aasta kevadel toimuma pidanud Euroopa tuur.

«9. märtsiks Alexela kontserdimajja planeeritud Richard Marxi kontsert lükkub edasi. Kontserdi toimumise uus kuupäev selgub 9. märtsil. Kehtivad kõik varem ostetud piletid,» teatab Alexela kontserdimaja ürituse Facebooki lehel.

Kontserdi edasilükkamist põhjendatakse praeguse ülemaailmse tervisekriisi ja ettearvamatute reisitingimustega terves maailmas. Kogu kevadel toimuma pidanud Euroopa tuur lükati edasi 2020. aasta sügisesse.

«Richard Marx ja kontserdi korraldaja Wolf Events OÜ vabandavad publiku ees võimalike ebamugavuste pärast.»

Postituse juurde on lisatud ka Richard Marxi kommentaar: «Et tagada kontserdile tulevate fännide tervis ja ohutus, tuleb eelseisev Euroopa tuur ülemaailmse tervisekriisi tõttu kahjuks edasi lükata. Olen väga tänulik oma fännidele ja olin väga põnevil imelise Euroopa tuuri ootuses. Need kontserdid on välja müüdud juba mitu kuud ja ma olin valmis nautima imelist muusikaõhtut koos kõigi teiega. Ma tulen varsti tagasi ja siis saame koos veeta imelist aega!»

Piletite tagasiostu kohta loe rohkem SIIT!

Eile teatas ürituse edasi lükkamisest ka Maggie Reilly, kelle kontsert pidi toimuma 8. märtsil Alexela kontserdimajas. Maggie Reilly kontsert toimub 9. detsembril Alexela kontserdimajas. Kõik tänasele kontserdile ostetud piletid kehtivad ka detsembri kontserdil.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles