TALLINN FASHION WEEK ⟩ Stilist Svetlana Agureeva: moelaval valitseb floora

Naine
Copy
Tallinn Design House
Tallinn Design House Foto: TFW

Tallinn Design House esitleb teisipäeval, 5. mail veebi teel toimuval Tallinn Fashion Weekil kodumaiste disainerite kevadisi kollektsioone. Moeetendusel astuvad üles üheksa erinevat brändi, mida ühendavad loodusest inspireeritud toonid, vormid ja kevadine värskus.

«Floora valitseb maailma moepoodiumitel juba mitmendat hooaega ja Eestis on lõputu novembri ilm seda suundumust veelgi aktuaalsemaks muutnud. Kuna Tallinn Design House koondab enda alla mitmeid disainereid ja me kasutame demonstratsioonidel Eesti brändide rõivaid ja aksessuaare, siis otsustasime kõik ühte siduda meie piirkonnale iseloomulike taimedega,» kirjeldab etenduse stilist Svetlana Agureeva.

Silver Mikiver, Tallinn Design House
Silver Mikiver, Tallinn Design House Foto: TFW

Naiselikku atmosfääri toob lavale Piret Kuresaar Design ajatute kleitide ja pükskostüümide näol, põnevate värvikontrastidega ja boheemlasliku joonega üllatab Raili Nõlvak. Eve Hanson toob lavale temale omased modernsed vormid. Pika ajalooga kultusbränd Marat tutvustab rõivaid, mis on loodud mõeldes igapäeva mugavusele, kuid seda uues ja põnevas vormis. Kevadisi toone toob lavale BonBon Lingerie, kelle naiselikke pesukollektsioone näidatakse täiesti uudses stilistilises võtmes

Efektsed titaaniumist ehted on Tallinn Fashion Weeki lavale loonud Maarja Niinemägi, Eesti loodusest inspireeritud hõbeehteid esitleb Lummus ning silmapaistvate siidirätikutega üllatab Miurio Accessories. Lisaks ei puudu aksessuaaribrändide seast arhitektuurist inspireeritud Gerda Retter Design ning vabamate joontega pilku köitev Jaana Trauss Design.

Kuidas kõik omanäolised brändid omavahel kokku kombineeritakse ning milliseid üllatusi stilistiliselt oodata on – selleks tuleb 5.mail veebist Tallinn Design House etendust vaadata.

Tallinn Design House
Tallinn Design House Foto: TFW

Show’d aitab omanäoliseks teha Shishi, jumestust loob modellidele Max Factor ning ettevõtmist toetab Põhjala Tehas, kus on loodud Tallinn Fashion Weeki toetavad lookbook pildid.

Eesti moe tähtsündmus Tallinn Fashion Week leiab veebi teel aset 5. – 6. mail, tuues juba kaheksateistkümnendat korda lavale nii kodumaa tippdisainerid, kui ka siinse moemaastiku uued ja värsked tegijad.

Tallinn Fashion Weeki programm:

Teisipäev 05.05 kell 18.00

Tim Bluz, Katrin Aasmaa

Alexanderling, Mammu Couture

Tallinn Design House, Kirill Safonov

Kolmapäev 06.05 kell 18.00

Mariliis Niine, Cärol Ott, Virtuoza by Liisi Tui

Riina Põldroos, Ketlin Bachmann, Aldo Järvsoo, Tanel Veenre

Marilin Sikkal, Kristina Viirpalu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles