LUGEJAMÄNG ⟩ Milline oli sinu esimene kingapaar? Kirjuta meile ning võida 100-eurone kinkekaart Tartu Kaubamajalt

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Foto: Shutterstock

Millised olid sinu kõige esimesed kingad? Missuguseid kingi kandsid sinu perekonnaliikmed? Millistest kingadest tegelikult unistasid? Kas need unistused täitusid? Millised kingad olid sel ajal kõige rohkem moes? Kirjuta meile ning võida 100 euro väärtuses Tartu Kaubamaja kinkekaart.

Mood muutub iga päev. Küll aga tulevad paljud asjad aastakümneid hiljem taas moodi tagasi. Millised kingapaarid on sulle eriliselt meelde jäänud? Millistest kingadest unistasid salamisi sinu ema ja vanaema? Kui kaua kestis üks kingapaar enne kui pidid selle välja vahetama? Milliseid naljakad olukorrad sulle seoses kingadega meenuvad? Jaga meiega oma mälestusi ja osale Tartu Kaubamaja poolt välja pandud auhinna loosis. 

Vastuseid märksõnaga «Lugejamäng» ootame aadressile sobranna@postimees.ee kuni 15. märtsini (k.a). Ära unusta lisamast oma kontaktandmeid, et saaksime sinuga võidu korral ühendust võtta. Toimetusel on õigus kirju toimetada ja lühendada. Soovi korral võib autor jääda anonüümseks. Võitja selgub loosi teel. Auhinna võitja kuulutame välja 16. märtsil Sõbranna Facebooki lehel.

Uued ja ägedad kevadised kingad leiad endale Tartu Kaubamaja valikust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles