Igor Mang ennustas praeguseid sündmusi ette kõhedust tekitavalt täpselt (11)

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Varbola linnus. 23.09.2019
Igor Mangi sügise alguse riitus. 

Astrologer Igor Mang, the  Autumn Rite on The Varbola Stronghold.
Foto: Remo Tõnismäe/Postimees
Varbola linnus. 23.09.2019 Igor Mangi sügise alguse riitus. Astrologer Igor Mang, the Autumn Rite on The Varbola Stronghold. Foto: Remo Tõnismäe/Postimees Foto: Remo Tõnismäe

Igor Mang andis juba teist aastat järjest välja oma ennustused algavaks aastaks väikese vihikuna «Astroloogiline prognoos». Tema ettenägemistele praegu pilku heites võib öelda, et astroloogi sõnad on hetkel viiruse tõttu välja kujunenud olukorras väga täpsed.

Rotiaasta kohta kirjutas Mang: «Selle aasta element metall tähendab agressiivsust, ekstreemsust, rahutust ja tavaliselt kasutab seda elementi sõjavägi. /-/ Kuna rotiaasta iseloom vastab öisele ajale, mil inimesed näevad und, siis reaalses elus tuleb sündmusi, mis tunduvad pigem unenäolisena kui reaalseina. Kaob usk sea-aastal tehtud plaanidesse ja need tuleb ümber teha, lähtudes rotiaastal välja kujunenud olukorrast. Ilmselt sünnib spontaanselt uusi rahvaliikumisi ja grupeeringuid.»

Mang lisab: «Roti ilmumine inimelu kohtadesse tekitab hirmu ja paanikat. Algav aasta loobki hirmu atmosfääri ja õhus saab olema palju ärevust. Paanilist õhkkonda võib tunda eriti kevade algul, sest aprillis on näha palju ebastabiilsust ja majandusliku olukorra halvenemist. Inimesed koguvad vett ja toidutagavarasid, kartes lähenevaid looduskatastroofe ja sõda.»

Kommentaarid (11)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles