Meghan Markle'i eksid: mis on neist saanud?

Naine
Copy
Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: Damir Sagolj/Reuters/Scanpix

Menusarja «Pintsaklipslased» endine osatäitja Meghan Markle pani maailma kihama 2016. aastal, kui teda esimest korda koos prints Harryga märgati. Pööraselt kiirele kihlumisele järgnesid kuninglikud pulmad ja nende esimese lapse, poja Archie Harrison Mountbatten-Windsori sünd eelmise aasta mais.

Ajal, mil tähelepanu keskpunktis on Prints Harry ja Meghan Markle otsus taanduda kuninglikust elust, heidame meie hoopis pilgu tagasi neile härradele, kes figureerisid Sussexi hertsoginna elus enne Harryt.

Trevor Engelson

Markle'i kõige tuntum eks on tõenäoliselt tema endine abikaasa Trevor Engelson. Väidetavalt abiellus paar 2011. aastal Jamaikal, olles eelnevalt seitse aastat suhtes olnud. The Suni andmetel ei puudunud Markle'i ja Trevori pulmast erinevad võistlused ja joomismängud. Tseremoonia ise olevat kestnud vaid 15 minutit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Move Notícias (@movenoticias) on

Paar lahutas vaid kaks aastat hiljem, õigusdokumentides viidati «vastuolulistele erinevustele». Kuninglik biograaf Andrew Morton väitis, et Markle kadus ootamatult ja tagastas Trevorile sõrmused tähitud postiga. Teiste allikate kohaselt polnud asi nii dramaatiline, vaid paar kasvas lahku, sest endine näitlejanna pühendus rollile «Pintsaklipslastes».

Vaid mõni päev pärast Archie sündi abiellus Engelson toitumisspetsialisti Tracey Kurlandiga, kellega ta on suhtes 2017. aastast. Engelsoni ja Tracey pandi paari Montecitos Californias. Tseremoonia oli tagasihoidlik, väga erinev kuninglikest pulmadest.

33-aastane Tracey ja 43-aastane Trevor kihlusid 2018. aasta juunis, kaks nädalat pärast seda, kui Meghan abiellus prints Harryga Windsori lossis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Glamurama (@glamurama) on

Engelson on produtsendina pidevalt tegelenud erinevate projektidega. IMDB lehe andmetel oli ta näiteks draamakomöödia «Small Engine Repair» tegevprodutsent ja on endiselt Ben Frahmi «Dr. Sensitive» produtsent.

Markle'i endine abikaasa ei ole nende abielulahutuse kohta avalikult sõna võtnud, ega ole kunagi kommenteerinud naise suhet Harryga.

Rory McIlroy

Kaks aastat enne prints Harryga kohtumist seostati Markle'it professionaalse golfimängija Rory McIlroyga.

Kuigi need kaks oma suhet kunagi ei kinnitanud, postitas McIlroy 2014. aastal oma Twitteri kontole foto Marklest pärast seda, kui ta naisele jää-ämbri väljakutse, esitas. Väljakutse eesmärgiks oli koguda raha ALS-i diagnoosiga inimestele. Markle nõustus tingimusel, et profisportlane isiklikult valab talle jäävee kaela.

Väidetavalt nähti neid kahte ka üheskoos Dublini restoranis einestamas, mis õhutas veelgi spekulatsioone, et nende kahe vahel miskit susiseb.

McIlroy abiellus 2017. aastal Erica Stolliga, kes on tuntud tema ergutustüdrukuna golfiraja ääres.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RORY (@rorymcilroy) on

Cory Vitiello 

Kanada restoranipidaja ja kokk Cory Vitiello käis Markle'iga kohtamas enne seda, kui too prints Harryga edasi liikus. Teadaolevalt kestis nende suhe kaks aastat, lõppedes 2016. aastal, vahetult enne seda, kui Meghan Briti kuningapere liikmega miilustama hakkas.

Praegu Torontos elav Vitiello kuulus Markle'i ringkonda ajal, mil too «Pintsaklipslaste» võtete tõttu Kanadas elas. Seal sõbrunes Markle ka oma nüüdseks parima sõbranna Jessica Mulroneyga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cory Vitiello (@coryvitiello) on

Täna on Vitiello elukaaslane Martina Sorbara. Paaril on 2018. aastal sündinud poeg. Vitiello on ettevõtte Flock Rotisserie & Greens kaasasutaja ja peakokk, kirjutab Fox News.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles