Koroonaviirus rikastas küüntemaailma uue veidra trendiga

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Koroonaviirus on muutnud viimastel nädalatel maailmas paljusid asju. Samuti pole jäänud puutumata ka küüntemaailm. Näitame teile uut trendi, mille märksõnadeks on kätehügieen ning kaunid küüned.

Küünekunstnik Mei Kawajiri soovis leida uut trendi, milles on seotud kaunid küüned ja kätehügieen.

Nii jõudiski ta lahenduseni - küüntekindad.

Need on inspireeritud drag queenidest ning Mei valmistab neid kunstküüntest ning  õhukestest kummikinnastest. See moodus vähendab ka küünte kahjustumist kunstküünte kandmisel. Nüüdseks on küünekindad muutunud lausa nii populaarseks, et neid kannavad isegi tema kollegid, rääkimata fännidest. Mei Kawajiri postitab oma kunstiteoseid Instagrami hastagi #staycealnstaycute alla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skin tone nude nails 2020. ?#Nailsbymei #staycleanstaycute

A post shared by NAILS by MEI (@nailsbymei) on

Naine ütles, et imestab kõige rohkem selle üle, kuidas täiesti erinevast generatsioonist inimesed neid kindaid armastavad. Eriti armastavad inimesed, kes regulaarselt tehniku juures ei käi ning on kutsunud naist selle idee tõttu lausa geeniuseks. «See ei ole pelgalt seotud vaid disaini või küünekunstiga. Pigem meeldib mulle idee süngesse momenti lõbusate asjade lisamisest,» selgitab kunstnik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Nailsbymei #staycleanstaycute #2020

A post shared by NAILS by MEI (@nailsbymei) on

Nüüdseks on uue trendiga kaasa läinud ka paljud teised küünetehnikud. Hispaania küünetehnik Belén Flores Núñez arendas Kawajiri tööd edasi ning tegi omakorda talle omased küünekindad. Kuna Hispaanias on kehtestatud karantiin, on naine otsustanud oma päevi sisustada uute kindatrendide välja töötamisega.

«Me peame olema oma klientidega praegusel ajal eriti ettevaatlikud. Ja seda nii meie kui ka nende tervise huvides. Kätehügieen on nendel hetkedel eriti suure luubi all. Minu arust on Mei idee suurepärane, aga soovisin lihtsalt omalt poolt sellele veidi värvi juurde lisada,» Selgitab Belén.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles