12 tegevust, millega oma nädalavahetus meeldejäävamaks muuta

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Foto: Shutterstock

Mõlgutad mõtteid, mida sel nädalavahetuste tegevuste ümber? Ei suuda leida nelja seina vahel piisavalt tegevusi? Nagu ka paljud perearstid on soovitanud, siis võiksid mõelda ka tegevustele, mida saaks teha värskes õhus. Anname sulle veidi nõu, mida võiksid oma ajaga peale hakata kui igavus liialt kiusama hakkab.

Kutsu sõber rattaga sõitma

Te ei pea tingimata ninapidi koos sõitma. Kui hoiate kenasti omavahel distantsi, ei tohiks otseselt midagi juhtuda. Aga seda eeldusel, et mõlemad olete terved. Kindlasti tasub ka soojalt riidesse panna. Seega võtke kaart välja, valige koos sihtpunkt ning minge seiklema!

Visake lutsu

Mäletad neid lõputuid võistlusi järve ääres, mil uue kodu leidsid lugematult palju kive? Ja kui palju naeru ja rõõmukilkeid sellega kaasnes? Võta koos sõbra või perega ette jalutuskäik veekogu äärde, haarake sobivad kivid ning selgitage välja nädalavahetuse parim viskaja!

Kuula linnulaulu ja lõõgastu

Kas sa mäletad, millal viimati lihtsalt istusid ja vaikust või lindude laulmist kuulasid? Ei mäleta? Nüüd on täpselt õige aeg see endale taas meelde tuletada. Kui linnapildis lindude hääli kuulata ei õnnestu, võta ette pisike matk linnast välja. Seisa näiteks keset metsa ning lase kõrvadel ja hingel puhata!

Lennuta tuulelohet

Kui sul kodus veel päris enda tuulelohet ei ole, siis nüüd on paras aeg selle ehitamine ette võtta. Isegi kui nädalavahetusel tuulist ilma olema ei peaks, saad seda mõnel teisel tuulisemal päeval lennutada.

Loe head raamatut

Oled ammu plaaninud lugeda mõnda head raamatut aga argipäeva kohustuste kõrvalt pole selleks piisavalt aega leidnud? Nüüd on õige aeg oma telefon hääletu režiimi peale lülitada, raamat avada ning nautida selle lugemist!

Katseta uusi retsepte

Tööpäevadel ei pruugi muude kohustuste kõrvalt suuremateks eksperimentideks aega jaguda. Nädalavahetus on kokkamiseks lausa loodud! Otsi välja mõni äge retsept, millega end ja oma perekonda üllatada. Mis veel parem - saad ka nemad tegevusse kaasa haarata!

Mängige lauamänge

Kui sa veel ei teadnud, siis lauamängud on viimastel aastatel inimeste huvide seas oma populaarsust taas suurendanud. Otsi välja mõni tore lauamäng, mille mängimisel on sul võimalik sõbraga parajalt distantsi hoida ning alustage võistlust!

Tantsi

Seda saad teha nii üksi kui koos perekonnaga ning täiesti üksteisest eemal püsides. Mis saab tubastes tingimustes olla veel paremat suurepärase muusika saatel õõtsumisest ning selle läbi kehaenergiate liigutamisest? Vali välja sobiv laul ning anna jalgadele valu!

Laula karaoket

Youtube'i keskkond on pungil täis erinevaid karaokevideosi. Neid on nii inglise keeles kui ka eesti keeles. Seega köhi hääl puhtaks, vali sobiv laul välja ning lase häälel kõlada! PS! Soovitavalt tee seda siiski päevasel ajal, et head suhted naabritega kuidagi kannatada ei saaks.

Tee suurpuhastust

Nädalavahetusel ei pea ainult lõõgastuma. Pane mängima hea muusika ning korista ära terve oma elamine, et saaksid pühapäeval värskelt koristatud toas pannkooke ja kohvi nautida.

Saada sõbrale postkaart

Kas mäletad seda külma jutti südame all kui lapsepõlves postkastist kaardi leidsid? Oli ju hea? Tekita oma sõbrale sama hea tunne just praegu! Kirjuta talle kaardi peale mõned head soovid ning näita oma hoolivust ka ajal, mil kõigil on raskem.

Kuula head muusikat

Heale muusikale on keeruline vastu saada. See toimib nii hea kui halva tuju puhul. Samuti hetkedel, mil soovid end lihtsalt välja lülitada ja lõõgastuda või hoopiski rõõmust hüpata.

Mõned head muusikasoovitused nädalavahetuseks:

Elton John «Saturday Night's Alright For Fighting»

Lexsoul Dancemachine «Nu Reality»

Miljardid «Imeline»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles