Praktilised nipid, kuidas lihtsamalt poodlemist planeerida

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Soovid oma ostud kiirelt ja mugavalt ära teha, aga kiirustades kipud tavaliselt asju unustama? Taimne teisipäev pani listi, mis aitaks sul hõlpsamini oma oste sooritada ilma, et peaksid hiljem mõtlematute või unustatud ostude pärast pead murdma.

Mõtle, mida sa tavaliselt sööd. 

Ära osta toiduaineid, mida sa kunagi proovinud ei ole või mis sulle ei maitse, sest need kipuvad kappi vedelema jääma. Osta asju, mis ei rikne. Nii ei juhtu midagi, kui panid koguste arvestamisel veidi puusse ja ostsid rohkem toitu, kui nädala ära süüa jaksad.

Planeeri ette terve nädala toiduvarud

See aitab vältida olukorda, et kõik varud ühe korraga otsa saavad. Toidu kohaletoomine Coopi ja Prisma kaudu võib praegusel ajal võtta terve nädala, tee põhjalik toidunimekiri, et oleksid pikemaks ajaks varustatud.

Varu sügavkülma puu- ja juurvilju

Nii saad pikema perioodi jooksul teha smuutisid, pajaroogasid ja muud mõnusat. Samuti muudab see toidu valmistamise küllaltki palju lihtsamaks. Lihtne viis nende sügavkülmas hoiustamiseks on need eelnevalt ära tükeldada ning kapidesse mahutada.

Ole osteldes kogustega mõistlik

Pole mõtet osta omale 5 pakki kõiki erinevaid kuivaineid, nende tarbimiseks läheb aastaid. Osta vaid nii palju kui sul parajasti kodus vaja läheb. Samas käib poes lisaks sinule veel väga palju inimesi ning kõigile võiks siiski kõike enam-vähem jaguda.

Väldi snäkkide varumist

Vajadusel saad maitsvaid snäkke valmistada ise. Nende liigsel koju varumisel võib tekkida oht, et nad hakkavad sind liigselt isutama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles