Ellen DeGeneres isolatsioonis redutamisest: sooviksin lapsi saada!

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Ellen DeGeneres
Ellen DeGeneres Foto: Michael Rozman / AP

Isolatsioonis istudes võivad tulla pähe mõtted, mis igapäevaselt sinna ei jõua. Nii juhtus ka jutusaatejuhi Ellen DeGeneres'iga, kes tõdes, et tal on kodus istudes nii igav, et on hakanud mõtteid mõlgutama laste saamisest, vahendab MSN.

Naine on püüdnud isolatsioonis olles oma aega erinevate tegevustega sisustada. Üsna pea peale koju jäämist tekkis tal mõte hakata helistama oma kuulsatele sõpradele, et küsida, kuidas neil läheb ning mida nad parasjagu teevad. Samuti otsustas ta need kõned üles filmida ning oma Instagrami kontole üles laadida.

Kõige pealt helistas Ellen Chrissy Teigen'le ja John Legendile, kes veetsid parasjagu aega oma kahe lapsega - 22-kuuse Milesiga ning 3-aastase Lunaga. Väikest Milesi teretades lisas Ellen, et tal on praegu nii igav, et sooviks ka lapsi. Selle peale vastasid Chrissy ja John, et olenemata lastest on neil jätkuvalt igav.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sounds like things are good over at @JohnLegend and @ChrissyTeigen’s house.

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on

Järgmisena helistas Ellen Justin Timberlake'le ja Jessica Biel'le, kes vastasid mõlemad üsnagi humoorika häälega, et ei tee midagi. DeGeneres lubas neile selle peale hiljem tagasi helistada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Great catch-up with my friend @JustinTimberlake and his wife @JessicaBiel.

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on

18. märtsil helistas Ellen oma heale sõbrale ansambli Maroon 5 lauljale Adam Levine'le, et talle sünnipäeva puhul õnne soovida. Mees tähistas sel päeval oma 41. sünnipäeva ning tõdes, et ta ei tee sünnipäeva puhul midagi erilist vaid veedab kvaliteetaega koos oma perekonnaga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on

Teiste tegevuste hulgas proovis Ellen isolatsiooni ajal ka kokku panna neljatuhandest tükist koosnevat puslet, millel oli kujutatud Giovanni Paolo Panini maali «Galleria di vedute di Roma moderna». Viimaseid tükke omavahel sobitades selgus aga tõsiasi, et puslest oli üks tükk puudu ning päris lõpuni ta selle kokku panemisega seetõttu ei jõudnudki. Naine oli üsnagi nördinud.

«Kujuta ette, et oled millegagi väga palju vaeva näinud ning enne lõppu selgub, et sa ei saagi seda täielikult lõpetada. Su hinge jääb igavesti tühi koht lihtsalt ühe väikese pusletüki pärast,» naerab ta lõpetuseks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

They don’t call me Ellen “Not Stupid” DeGeneres for nothing.

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles