ÜHEST ÄMBRIST TEISE ⟩ Jala murdnud strippar, pankrotis reisifirma ja teised kannatused teel abieluranda

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Hiigelkoguse ebaõnnestumistega maadelnud pruut Steph Carr oma tüdrukuteõhtul, mis osutus jala murdnud strippari tõttu katastroofiks.
Hiigelkoguse ebaõnnestumistega maadelnud pruut Steph Carr oma tüdrukuteõhtul, mis osutus jala murdnud strippari tõttu katastroofiks. Foto: Steph Carr/SWNS/Scanpix

Üle maailma on avalikkuse ette tulnud palju uudiseid nii ärajäetud pulmadest, kaitsemaskides abiellujatest kui ka näitsikutest, kes maske pulmakleidiga sobitada püüavad. Ent selle pruudi kannatused tanu alla saamise teel tunduvad ületavat kõiki senini nähtuid-kuulduid.

Lubage tutvustada - see on kahe lapse ema Steph Carr. Ta on 31-aastane ning oli seitsmendas taevas, kui tema kaaslane James Fuller, 35, kellega tervelt kuraditosin aastat ühist eluteed selja taga, viimaks talle tähtsa küsimuse esitas, kirjutab WalesOnline. Võttes appi paari ühised lapsed, Sophie (11) ning Harry (6), kavandas James kaaslannale toreda üllatuse, mis sisaldas endas lilli, proseccot ning kaunist abielusõrmust. Kihlus leidis aset paari kodus Inglismaal, Surrey krahvkonnas, Staines-upon-Thames'is 2018. aasta augustis.

Naise sõnul asus ta peale sõrmuse sõrme saamist väga kiiresti tegutsema, broneerides peo toimumiskoha vaid kuu peale kihlust ning 2019. aasta jaanuariks olid olemas nii kleit, toitlustajad kui ka kõik muu pulmade tähistamiseks vajalik. Seejärel algas aga Stephi lõputuna näivate kannatuste ning korraldamisega seotud äparduste jada. «Tegemist peaks olema iga tüdruku unistuse täitumisega, muinasjutulise päevaga, ent minu teekond on rohkem õudusunenägu meenutanud. Kogemus on olnud laastav ning mul on tunne, et mu pulmad on neetud - pole lihtsalt võimalik, et nii paljud asjad järjest valesti lähevad,» ahastab kahe lapse ema.

Pruutpaari esialgne pulmapaik, kus nende pidu toimuma pidi - Shepperton Studios.
Pruutpaari esialgne pulmapaik, kus nende pidu toimuma pidi - Shepperton Studios. Foto: Steph Carr/SWNS/Scanpix

Peokoha üles ütlemine

Esimene paljudest tagasilöökidest tabas peokohta. Vaevalt kuu peale kihlumist oli paaril juba broneeritud unelmate pulmapaik - Littleton Park House Shepperton filmistuudio territooriumil ning tulevane pruut pööras oma tähelepanu muude vajalike asjade organiseerimisele. Kuid 2019. aasta aprillis sai ta peopaigast kõne, et tema broneering on tühistatud ning ta saab raha tagasi. Carri küsimuse peale, mis juhtus, sai ta vaid häguse vastuse, et nad ei korralda enam pulmi.

Pulmakuupäevad olid selleks ajaks juba paika pandud, seega nägid tulevased abiellujad karmi vaeva, et samaks ajaks uus koht leida. See neil ka õnnestus, kuid kõige odavam koht maksis siiski 2000 naela ehk eelmise aprilli vahetuskursi järgi pea 2300 eurot rohkem. Steph kaebas Sheppertoni filmistuudio selle summa eest ka kohtusse, sest leidis, et just nende süü tõttu peavad nad peopaiga eest veelgi rohkem välja käima. Asi leidis lahendi väljaspool kohut ning noorpaar sai stuudiolt soovitud summa ulatuses valuraha.

Alles kolm kuud hiljem selgus, miks algne pulmapaik tegelikult uksed sulges. Nimelt luges Steph meediast, et striiminguhiid Netflix oli sõlminud stuudioga produktsioonilepingu, mis garanteeris neile piiramatu ligipääsu stuudio kõigile rajatistele ning ilmselt sellises magusas lepingus pulmade korraldamisele enam ruumi ei jätkunud.

Stephi ja Jamesi kaks last, Sophie ning Harry, kes peaaegu jäid ilma vanematega Floridasse Disneylandi minekust.
Stephi ja Jamesi kaks last, Sophie ning Harry, kes peaaegu jäid ilma vanematega Floridasse Disneylandi minekust. Foto: Steph Carr/SWNS/Scanpix

Reisifirma pankrotistumine

Uus peopaik olemas, keskendus tulevane pruut mesinädalate organiseerimisele ning broneeris reisifirma Thomas Cook kaudu kahenädalase puhkuse Florida Disneylandis koos abikaasa ning lastega. Järjekordse saatusliku löögina läks reisifirma aga pankrotti ning Steph sai õudusega teada, et kaotas oma 3500 naela ehk pea 4000 eurot maksma läinud puhkuse. «Täielik kaos. Ma ei suutnud seda uskuda, olin šokis,» kommenteerib Carr uut korralduste keerdkäiku.

«Me otsustasime abielluda aastal 2020, sest nii avanes meil võimalus organiseerida asjad nii, et saaksime lastega sõita Floridasse. Kuna meie poeg Harry soovis kangesti koos delfiinidega ujuda, ent selle tegevuse jaoks peab olema vähemalt 6 aastat vana, siis valisimegi käesoleva aasta, mil Harry justnimelt nii vanaks saab,» rääkis kahe lapse ema oma pere plaanidest.

«Me olime selle puhkuse jaoks terve igaviku säästnud ning lapsed olid juba niivõrd elevil. Ma ei saanud Thomas Cookist mitte kellegagi kontakti, see oli täielik kaos, seega ei teadnud ma, kas me saame oma raha tagasi või mitte ning me olime totaalses paanikas. Niipea, kui avanes võimalus raha tagasiküsimiseks, andsime avalduse sisse, kuid vastuseks öeldi, et enne kolme kuud pole lootust mingit vastust oodata. Seega riskisime ning broneerisime krediitkaartide eest Disney kaudu uue puhkuse, seekord American Airlines'iga. See oli muidugi palju kallim, sest hinnad olid vahepeal tõusnud, kuid õnneks saime Thomas Cookilt kogu oma raha siiski tagasi,» muljetab Steph.

Jala murdnud strippar

Mesinädalad ümber korraldatud lootis Steph, et ehk on sellega tema halva õnne saaga lõppenud ning nõnda tundus ka minevat, sest aasta lõpp möödus taaskord sujuvalt. Ent saatusel oli tema jaoks veel nii mõndagi varuks. Käesoleva aasta veebruaris lõi tulevane pruut end üles ning istus koos sõpradega limusiini, et sõita Londonisse ning tähistada oma tüdrukuteõhtut. 

Steph ning sõbrannad saabusid klubisse, et vaadata meesstripparite etendust «Dreamboys» («Unistuste poisid»), kuid vahetult peale peole jõudmist veeretas elu nende teele taaskordse kivi. Nimelt hüppast üks stripparitest liiga hoogsalt kuus meetrit kõrge tuletõrjeposti külge, tõmmates selle laest välja ning langedes koos metallpostiga otse publikusse. Mees ise murdis jala ning lõi kukkudes oimetuks ühe vanema naisterahva.

Tulevase pruudi sõnul olid nad just klubisse jõudnud, kui õnnetus aset leidis ning kõik külalised suunati klubi tagaossa, kuniks murtud jalaga mees lihtsalt põrandal lebas ning abi ootas. «See oli täielik segadus,» ütles Steph. «Õhtu oli rikutud ning me ei soovinud kauemaks Londonisse jääda, seega kutsusime limusiini endale järgi ning läksime koju tagasi. Me pidasime pidu küll kohalikus kokteilibaaris edasi ning meil oli lõbus, ent ma siiski soovisin, et mu tüdrukuteõhtu oleks stripipeol toimunud, sealt oli väga pettumustvalmistav nii äkiliselt lahkuda.»

Äparduste küüsi langenud noorpaar - James Fuller ning tema kihlatu, Steph Carr.
Äparduste küüsi langenud noorpaar - James Fuller ning tema kihlatu, Steph Carr. Foto: Steph Carr/SWNS/Scanpix

Kirss äpardustetordil – koroonaviirus

Vaene paar on pidanud rinda pistma ühe katastroofiga teise järel, kuid nad lootsid, et kõigest hoolimata saavad nad 27. märtsil koos altari ette kõndida. «Iga kord kui midagi valesti läks pingutasin ma nii palju, et asja korda saada ning alternartiive leida, kuid nüüd, kui koroonaviirus on paar nädalat enne pulmi Inglismaale jõudnud, ei ole lihtsalt võimalik pidu pidada. Me lükkame pulmad edasi ning kuigi meie peopaik on olnud väga abivalmis, et leida uus aeg, siis pole me siiski kindlad, et aeg kõigile teistele korraldajatele sobib,» ahastab peatselt abielluma pidanud pruut Carr.

«Kõik on lihtsalt üks suur segadus ning ma olen väga pahane, sest ma lihtsalt tahtsin Jamesiga abelluda, kuid tundub, et maailm teeb omalt poolt kõik, et seda takistada.» Hetkel planeerivad noored abielluda käesoleva aasta septembris, kuid mitmed külalised on juba öelnud, et nad tõenäoliselt ei saa nii lühikese etteteatamisega töö juurest vabaks. Nii naise kihlatu kui ka paari lapsed on juhtunu tõttu väga pahased ning kui 6-aastane Harry pulmade ära jäämisest teada sai, oli poisil öelda ainult «Ma vihkan seda planeeti!».

Ka Stephi tulevane abikaasa James pole sündmuste üle õnnelik: «Ma olen väga pahane, et asjad nii läinud on, kuid ma ei saa nende muutmiseks midagi ette võtta. Juhtunud äpardused on meid kõiki närvi ajanud, ent ma siiski ootan Stephiga abiellumist, ükskõik millal see siis ka aset ei leiaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles