Britney Spears aitab koroonaviiruse tõttu raskustes olevaid inimesi

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Britney Spears
Britney Spears Foto: Jennifer Graylock/EMPICS Entertainment

Koroonaviirus on hirmu alla pannud terve maailma. On väga oluline, et oleksime igal võimalikul moel üksteisele toeks. Lauljatar Britney Spears otsustas ulatada abikäe nendele inimestele, kes praeguses olukorras kõige enam abi vajavad, vahendab Msn.

Britney postitas oma Instagrami kontole video, kus palub kõigil abivajajatel talle Instagrami postkasti puuduolevatest asjadest kirjutada. Nimelt oli staari õde Jamie Lynn Spears esitanud talle «Do Your Part Challenge» («Tee oma osa») väljakutse. Väljakutse seisneb koroonaviiruse tõttu raskustes elavate inimeste aitamises.

Britney võttis selle lahkelt vastu ning lisas omakorda kolm nime, kes sellest osa võtta võiksid. Ta esitas väljakutse näitleja Will Smithile, oma poiss-sõbrale Sam Asgharile ning Cade Hudsonile.

Lisaks algatatud väljakutsele püüavad maailma staarid raskustesse jäänud inimesi ka muud moodi aidata. Näiteks lauljatar Ariana Grande on otsustanud aidata väikseid ettevõtteid, inimesi ja peresid, kellel on koroonaviiruse tõttu tekkinud raskused, millest on ilma lisaabita välja tulemine väga keeruline. Kanye West pani annetuste toetamiseks panti oma Los Angeleses ja Chigagos asuvad majad.

Lisaks nendele on ulatanud inimestele abikäe veel Blake Lively ja Ryan Reynolds, Kristen Bell, Kelly Ripa ja Mark Consuelos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles