Mariah Carey kõige veidramad diiva-momendid

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Mariah Carey
Mariah Carey Foto: Shutterstock

Mariah Carey on olnud läbi mitme aastakümne üks kuulsamaid lauljaid kogu muusikatööstuses. Eile tähistas diiva oma 50. sünnipäeva. Tema hääleulatus on seitse oktavit ning ta omab täiesti uskumatut hääleregistrit, kuid lisaks eripärasele häälele on naisel ka midagi muud eriskummalist - tema iseloom, vahendab Stars Insider.

Oma muusikukarjääri vältel on Mariah avaldanud kokku 15 stuudioalbumit. Ta unistab ilmselt kõrgemalt kui me suudame endale ettegi kujutada. Samas on tal olnud ka kuhjaga diiva-momente, millest ühe väikese osa nüüd luubi alla võtamegi.

Magamistoa saladus

Naise eksabikaasa Nick Cannon rääkis kunagi meediale, et Mariah'le meeldib omaenda muusika saatel armatseda. «Kas kujutad ette, et seksid Mariah Carey'ga hetkel, mil tema laulud taustal kõlavad? See on unistuse täitumine,» kirjeldas mees oma voodielust lauljatariga.

Mariah Carey teemaline pidu

Oma 46. sünnipäevaks otsustas lauljatar kinkida endale Mariah Carey teemalise peo. Ta palus kõigil oma külalistel peoriietusega näidata, milline diiva sadadest lavakostüümidest just tema lemmikuks osutunud on.

«Dolly Partoni väljakutse»

Mariah osales «Dolly Partoni väljakutses», mis seisnes enda erinevaid sotsiaalmeedia kontosid iseloomustavatest fotodest kollaaži tegemist. Carey postitas tulemuse enda Twitteri kontole ning tulemused olid järgmised: naise LinkedIn foto oli pilt temast koos eksabikaasa Tommy Mottolaga. Facebooki profiilipildil poseerib ta eksabikaasa Nick Cannoni ja oma lastega. Instagrami fotoks lisas ta pildi endast ja oma praegusest poiss-sõbrast Bryan Tanakast ning Tinderi pildil ilutseb otse loomulikult noor ja kaunis bikiinides Mariah. Olgem ausad - ainult Mariah Carey teeks selliseid lükkeid!

«Kümne aasta väljakutse»

Carey võttis osa teisestki väljakutsest. Nimelt seines see endast 10 aastat vanade piltide postitamises. Loomulikult otsustas Mariah sellest osa võtta endale iseloomulikul moel - naine postitas oma Twitteri kontole kaks identset pilti ning lisas juurde teksti: «Ma ei saa päris hästi neile «kümne aasta väljakutsetele» pihta. Aeg ei ole miski, mille möödumist ma eriliselt tähele paneksin.»

«Ma ei tunne teda»

Üheks kõige tuntumaks tema iseloomu kirjeldavaks lükkeks peetakse aga lauljatari diivalikku suhtumist oma rivaalidesse. Kui Mariah kord inimesega tülli pööranud on, siis väidab ta järgmisel hetkel, et ei ole inimest mitte kunagi tundnud. On vast diiva!

Videos küsitakse naiselt, kas ta teab, kes on Jennifer Lopez. Teadagi ei saa lauljad omavahel läbi ning selle pärast vastabki Mariah küsimusele: «Ma ei tea teda!»

«Pudelikorgi-väljakutse»

Lauljatar osales ka kolmandas 2019. aastal toimunud väljakutses, mis seisnes pudelikorgi eemaldamises ilma seda puudutamata. Mariah võttis väljakutse vastu ning sooritas selle täiesti uskumatul viisil. Nimelt postitas naine oma Twitteri kontole video, kus teeb alguses vaatajate tähelepanu kõrvale juhtimiseks väikeseid karate-liigutusi ning järgmisel hetkel laseb valla lausa kõrvulukustavalt kõrge noodi, mille peale tõepoolest pudelil kork pealt ära lendab.

Üllatused lavataguse soovinimekirjas

Lauljatar lisas 2009. aasta kontserdi lavatagusesse soovinimekirja kõige muu hulgas ka 20 valget kassipoega ning 100 tuvi. Samuti lisas Mariah nimekirja punkti, mille alusel pidi tal olema isiklik kullast prill-laud ning võimalus seda ükskõik millisel hetkel kasutada.

Ta purustas interneti!

Lauljatari kurikuulus uusaastakontsert oli tema enda jaoks täielik õudusunenägu. Samuti oli see õudusunenägu kõigi vaatajate jaoks, sest Mariah kõndis terve aja laval ringi, ei laulnud sõnagi ning ütles terve aja vaid täiesti seosetuid ja suvalisi lauseid. Selle käigus suutis teha aga midagi, millega vaid tõelised diivad hakkama saavad - purustada interneti! Nimelt oli showd vaatamas rekordiline arv inimesi - 11 miljonit. Hiljem süüdistas lauljatar korraldajaid kõrvamonitoride mitte töötamises, mida süüdistatavad omaks ei võtnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles