RETSEPT ⟩ Suus sulav šokolaadiparfee
Raske töönädal on tänasega lõppenud ning on õige aeg end kosutada ühe mõnusa šokolaadise magustoiduga. Selleks, et sa liigselt mõtlema ei peaks, tutvustame sulle imelihtsat kahele inimesele mõeldud kogustega retsepti, mida vahendab SouthernLiving.
Vaja läheb:
- 1,5 spl šokolaadipudingu segu
- 400 ml piima
- 100 g hapukoort
- 100 g vahukoort
- 4 spl purustatud tumedat šokolaadi
Võta kauss ning sega kokku piim, kakaopulber ja hapukoor. Vispelda segu nii kaua kuni see on muutunud ühtlaseks. Seejärel vahusta vahukoor, lisa segule ning sega veel korraks õrnalt läbi. Serveerimiseks aseta kausi põhja purustatud šokolaadi ja kata paksult kreemiga. Ehita peale veel kaks sellist kihti ning viienda kihina lisa kaunistuseks veel natuke šokolaadipuru. Kui tunned, et magustoit vajaks marjadega täiustamist, siis võid neid kihtide vahele lisada. Eriti soovitame hapukamaid marju, näiteks kirsse või mustsõstraid. Soovi korral võid lisada ka lusikatäie vahukoort.
Head isu!