LUGEJAMÄNG ⟩ Eesti mees: lingammassaaž minu hingekeeli helisema ei pannud

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Tundub, et Sõbrannal on ka meeslugejaid, sest üks neist otsustas meie üleskutsele reageerida ning jagab nüüd lugejatega oma kogemust selle kohta, kuidas tema naine talle lingammassaaži teha proovis.

Kui aus olla, siis tegelikult sellele küsimusele ei oska ma kahjuks ammendavalt vastata, sest ega mina ka ei tea, mida mehed tahavad. Ma tean, mida mina mehena tahan, aga teiste osas pole väga palju aimu. Räägitakse, et me mehed olla kõik ühesugused, aga mul pole huvi olnud proovida.

Tahtsin hoopis jagada lugu sellest, kuidas minu kogemusel need, kes lubavad raha eest õpetada seda, et mida mehed tahavad, ei pruugi ka seda teada. Mu endine elukaaslane käis Epp Kärsini koolitusel sõbrannadega. Naasnud pakatades teadmistest, et kuidas teha lingammassaži, oli aeg siis õpitut praktikas teostada. Praktika kujunes aga selliseks, et lubatud tervendamist läbi naudingute ega helisevaid hingekeeli, mida koolitaja lubab, ma ei kogenud. Koolitusel oleks just kui õpetatud kõike vastupidi sellele, mida üks mees võiks tahta ja see lingamvärk jäigi sinnapaika ning elu jätkus samatviisi nagu enne uhket koolitust.

Kirjuta ka sina meile, mida mehed sinu arvates tahavad või mis saladusi oled sa elu jooksul meeste kohta teada saanud. Saada oma kiri meile kas alloleva vihjevormi kaudu või siis aadressile sobranna@postimees.ee ning osale ulaka auhinna loosimises, mille paneb välja «Mida vanemad sulle ei rääkinud» koostöös Hotlipsiga. NB! Pane kirja teemareale märksõna «Saladus» ja muidugi tagame soovi korral anonüümsuse.

NB! Kirju ootame 28. märtsini, seega aega on veel tänase keskööni!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles