Elton John ei saanud Ameerikale pühendatud kodukontserdil esineda

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Elton John
Elton John Foto: DAVID MCNEW/AFP/SCANPIX

Alicia Keys korraldas laupäeva õhtul akustilise kodukontserdi «The iHeart Living Room Concert for America», kus astusid üles paljud lauljad. Kontserdi eripära peitus selles, et kõik artistid astusid inimeste ette videosilla kaudu oma kodudes. Elton John oli korraldatud kontserdist niivõrd vaimustunud, et soovis ka ise üles astuda, vahendab MSN.

73-aastase Eltoni etteaste jäi ära praegust aega arvesse võttes vägagi inimlikul põhjusel. Majas, kuhu mees end isolatsiooni ajaks sisse seadnud on, pole nimelt kontserdi korraldamiseks vajalikku varustust. «Pidin tulema isolatsiooniks majja, kus ma ei ole ealeski varem ilma klaverita viibinud,» räägib John oma kaunilt dekoreeritud majas.

Kuna Elton kontserdil laulda ei saanud, oli ta õhtu kaasvõõrustaja. Kontserti kanti üle ka kanalis Fox.

Teiste seas astus kontserdil üles ka reedel 50 aasta juubelit pidanud Mariah Carey, kes laulis laulu «Be My Baby». Tema filmitud etteastes lõid kaasa ka naise kaks last, kelle kohta lisas lauljatar täiendavalt: «Nad istuvad minuga kenasti kodus ega muretse väga.» Laulu lõpuks tunnistab Carey, et kannab kaitsekindaid isegi kodus.

Täna hommikul lisas lauljatar oma Instagrami kontole ka meenutuse laupäeval tehtud etteastest. Postituse alla lisas tänusõnad laupäeval teda kuulanud inimestele ning eesliinil töötavatele inimestele, kes iga päev töötavad selleks, et maailm pandeemiast kiiremini vabaneks. Samuti avaldab Carey lootust, et ehk õnnestus tal videoga inimestesse rõõmu külvata.

Kontserdil osales ka noor lauljatar Billie Eilish, kes istus koos venna Finneasiga oma Los Angeleses asuva kodu elutoa diivanil. Lisaks esinemisele tähistasid õde ja vend nende albumi «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?» 1. aastapäeva. Eelmisel aastal võitis lauljatar albumiga mitu auhinda, mille hulka kuulusid ka Grammyd. Nad esitasid sellelt albumilt pärit laulu «Bad Guy» akustilise versiooni.

Demi Lovato astus üles oma New Yorgis asuvas kodus. Ta saatis end klaveril ning laulis oma lugu «Skyscraper». Teatavasti on sellesse laulu panustanud ka meie oma lauljatar Kerli Kõiv.

Kontserdil osales ka endine Nirvana liige ning praegune Foo Fightersi laulja ja kitarrist Dave Grohl. Ta esitas akustilise versiooni laulust «My Hero». Grohl lisas oma etteaste ajal, et inimesed, kes laulavad selle laulu viimast refrääni iga kord, kui nad oma käsi pesevad, on tema meelest heade tegelaste poolel.

Camila Cabello ja Shawn Mendes tegid oma etteaste Miamis. Shawn mängis kitarri ning naine laulis laulu «My Oh My».

Tim McGraw esines lauluga «Something Like That» ning istus esituse ajal kodus basseini äärel. Taustal jooksis ka mehe koer ning mees teatas õhinal: «Nii võiksime teha kogu kontserdi!»

Laulja Sam Smith esitas a cappella võtmes versiooni laulust «How Do You Sleep» oma Londoni kodu magamistoast.

Ellen DeGeneres tõdes, et kannab jalas olnud dressipükse juba kolmandat päeva järjest. Naine tegi kitarriga samuti väikese etteaste otse oma New Yorgis asuva kodu elutoast.

Elton John kõiki tänamas:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles