Mil viisil iga päikesemärk lahkuminekust üle saab?

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Andrea Piacquadio from Pexels

Keegi meist ei astu suhtesse mõttega, et kunagi seisab ees ka lahkuminek. Siiski on see tihtipeale vältimatu. Inimestel on südamevalust ülesaamiseks erinevaid meetodeid, ent millist meetodit soovitatakse proovida tähemärgist lähtuvalt?

Kahjuks on lahkuminekud elu osa ning tihti pole neid ei võimalik ega ka mõistlik vältida, vahendab YourTango. Edasiliikumine ning oma harjumuste muutmine on keeruline ja valus teekond. Väga oluline on leida tervislik viis oma tunnetega hakkama saada. Taldrikute lõhkumisest või masendusse langemisest pole eriti kasu, seega miks mitte pöörduda soovituste poole, mis lähtuvad su tähemärgist ning seeläbi ka iseloomuomadustest?

Nagu igal inimesel eraldi, on ka sodiaagimärkidel oma levinuimad viisid, kuidas lahkuminekuga toime tulla. Tulemärkide peamine meetod edasi liikuda on tegutsemine. Õhumärgid kipuvad sel ajal oma tähelepanu hoopis teistele suhetele pöörama või loovad omale hoopis ettekujutlustega täidetud uue reaalsuse. Veemärgid reageerivad emotsionaalsel ja spirituaalsel tasemel ning maamärgid klammerduvad füüsilises maailmas eksisteeriva külge.

Ühestki südamevalust ja suhte purunemisest pole kerge üle saada, kuid ela üks päev korraga! Siinsed meetodid on mõeldud su aitamiseks paranemise teekonnal ning isegi kui sinu tähemärgile välja pakutud meetod sulle ei sobi, võid alati kasutada mõne teise märgi oma!

Jäär (21. märts–19. aprill)

Kuna oled tulemärk, võib viha sinu üle üsna lihtsalt võimust võtta. Su rünnakud võivad korraga olla nii otsesed kui ka passiiv-agressiivsed, korraga võivad käiku minna plaanid nii virtuaalsetes kanalites kui ka reaalses maailmas. Proovi oma raev siiski kaasinimestest eemale suunata, kasuta selleks näiteks poksikotti või virtuaalset tulistamismängu. Kui oled oma viha välja valanud,  on sul palju lihtsam paranemisprotsessis edasi liikuda.

Sõnn (20. aprill–20. mai)

Sõnn, sina kipud oma tunnete tuimastamiseks üsnagi palju sööma. Kokkamine ning küpsetamine on lahkumineku ajal sinu jaoks tervenemisprotsessi osa ning vähemalt toob see kaasa selle, et kõigil inimestel, kellega sel ajal kokku puutud, on kõht alati head-paremat täis. Hea mõte on süüa koos sõpradega ning sel ajal nendega ka oma tunnetest rääkida, nii on sul lihtsam ka toidukoguseid vähendada.

Kaksikud (21. mai–20. juuni)

Sinul on väga keeruline langetada üht ning põhjapanevat otsust, seega kipud käituma pingpongimänguga sarnaselt, liikudes ikka edasi ja tagasi kahe variandi vahel. Mõnel juhul võib murtud süda sinu puhul avalduda ka lühiajalistes suhetes, mille ainus eesmärk on oma endisest kaaslasest üle saada. Selline käitumine tundub su sõprade ja teiste kõrvalseisjate jaoks ilmselt küll ennasthävitav, kuid Kaksikud, sinu jaoks võib sellest edasiliikumisel ka kasu olla.

Vähk (21. juuni–22. juuli)

Sinu jaoks pole asjade minnalaskmine kerge, kuid emotsioone väljendad sa sellest hoolimata peamiselt kirjutamise teel. Näiteks üks tunnetega toime tulemise viis, mis sulle eriliselt kasuks tuleb, on luuletuste kirjutamine. Oma halbade mõtete paberile panemine aitab sul neid paremini seedida ning võib aidata ka siis, kui tunned, et oled negatiivsetesse mõttemustritesse kinni jäänud.

Lõvi (23. juuli–22. august)

Sinu jaoks on üks võimalus lahkuminekust üle saada kindlasti poodlemine, sest negatiivsed tunded tekitavad sinus vajadust ennast rohkem poputada. Kui asjad liiga kaugele lähevad, võib su pangakonto ka täitsa tühjaks saada, seega ole ettevaatlik. Kui suudad piiri pidada ning ennast vaid natuke premeerida, siis tunned vallalisena taas välja minnes end otsekui seitsmendas taevas, sest tead, et näed vägagi super välja.

Neitsi (23. august–22. september)

Sinu jaoks võib raamatukogu lausa pelgupaik olla, Neitsi, sest sulle meeldib lahkuminekust üle saamiseks midagi uut õppida või kuidagi oma mõttemaailma avardada. Eneseabiraamatud võivad olla kasuks oma emotsioonide läbi töötamisel. Uued perspektiivid ning mõtted aitavad sul tervenemisprotsessi sujuvamaks muuta.

Kaalud (23. september–22. oktoober)

Sina tunned, et kirjade kirjutamine aitab sul tunnete ja suhtlusega toime tulla ning seda isegi siis, kui ei plaani neid kunagi oma eksile ära saata. Võid näiteks proovida oma kirja pudelisse sulgemist ning seejärel kõrvale panemist või soovi korral kellegagi jagamist. Kaalud, sul on kindlasti raske kaotusega toime tulla, kuid pea püsti hoidmisest ning oma tunnete paberile kirjutamisest saad sa ainult võita.

Skorpion (23. oktoober–21. november)

Skorpion, sina kipud end peale lahkuminekuid vägagi äravaevatult tundma. Lisaks sinu kontrollivajadusele on sul muuhulgas ka väga raske lahusolekuga toime tulla. Sa pead oma tunnetega silmitsi seisma, mitte neid saladuses hoidma. Psühholoogi või nõustaja jutule minek võib aidata sul oma emotsionaalsetest tõketest üle saada ning tunnetega tegelema õppida.

Ambur (22. november–21. detsember)

Tulemärgile omaselt oled sinagi iseloomult üsna tuline. Kui lahkuminek on toimunud, siis sa lihtsalt pakid oma asjad ja liigud edasi. Ent kui kaaslane jätab sind maha, proovid sa vastumeelselt oma kaaslast ikkagi tagasi võita. Küsi endalt parem seda: kui su eks sind tagasi võtab, kui kauaks sa ise sellesse suhtesse veel jääksid?

Kaljukits (22. detsember–19. jaanuar)

Pikaajalise suhte ehitamine on iga Kaljukitse jaoks paras katsumus, sest kui sa näed, et su partner ei ole sinu jaoks sobiv, siis liigud sa lihtsalt edasi jätkusuutlikuma eluviisi peale. Maamärgina otsid sa oma mõtetele suunda pigem reaalsest elust, et sul oleks lihtsam oma valitud teel püsida. Sinu jaoks on lahkuminekud lihtsalt elu osa, millega saab leppida ning seejärel edasi liikuda.

Veevalaja (20. jaanuar–18. veebruar)

Suhtlemine teiste inimestega võib sulle keerukaks osutuda, seega kipud keskenduma rohkem oma suhte tõusudele ning mõõnadele intellektuaalsest perspektiivist. Lähedastega suhtlemine aitab sind tervenemisprotsessis väga palju. Veevalaja, sa võid küll oma emotsioone salajastel viisidel välja näidata, ent ole oma sõprade ning perega siiski eelkõige aus.

Kalad (19. veebruar–20. märts)

Sul on raske oma emotsioonidele otsa vaadata. Kalad, keskendu oma loomingulisusele ning nii fantaasiate kui reaalsuse poolt pakutavatele elamustele. Kui pead lahkuminekuga silmitsi seisma, on sinu tähemärgi esindajatel väga kerge muutuste tulvale alla jääda. Oma tunnete eest põgenemine tekitab suhtesse ähmasust. Proovi magada ning ennast välja puhata ja lase unenägudel rääkida. See aitab sul ka reaalsuses paremaid otsuseid langetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles