Meghan Markle’i stilist paljastab hertsoginna soengu saladuse

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Markle jaanuaris 2020
Markle jaanuaris 2020 Foto: GEORGE ROGERS- POOL/SIPA/Scanpix

Iga naine teab, et isiklik juuksur on midagi palju enamat kui lihtsalt keegi, kes lõikab su kiharaid. Temast saab su usaldusisik ja ilulooja.

Hertsoginna Meghani juukseid on kaks aastat soengusse sättinud stilist George Northwood. «Ma sain nendega selle aja jooksul mõlemaga väga lähedaseks,» ütleb Londonis tegutsev Northwood.

31. märtsil, kui lõppesid ametlikult Sussexite kuninglikud kohustused, avaldas stilist Instagramis, millised on tema enda isiklikud Meghani soengulemmikud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by George Northwood (@georgenorthwood) on

Northwood tunnistas Telegraphile, et oli alguses enne Meghaniga kohtumist üsna närvis, kuid kui hertsoginna ütles, et on lihtne California tüdruk, pinge hajus. «Ma lihtsalt armastan neid California juukseid!» õhkab stilist.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by George Northwood (@georgenorthwood) on

«Me tahtsime, et Meghani soeng vastaks etiketinõuetele, kuid samas tahtsime me teda näidata rahvaprintsessina, kellega on lihtne samastuda,» selgitab juuksur. «Tema soengustiil pidi olema protokollikohane, kuid tahtsime, et see oleks ka moodne. Ma kutsuksin lõpptulemust rafineeritud ebatäiuslikkuseks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles