PILDID ⟩ Kodune juuksurisalong ja paiselehesupp: naudi karantiini Eesti staaride kombel

Foto: Kuvatõmmis
Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy

Mida teha, et kodus passimine oleks lõbusam ja põnevam? Võta õppust neilt Eesti kuulsustelt, kes oma sotsiaalmeedias jagavad toredaid seiku oma igapäevast, mil nemadki on sunnitud kodus istuma.

Kodune juuksurisalong á la Mallukas

Blogija Mallukas jagab Instagramis, et lisaks kodus korra loomisele, kokkamisele vahelduseks ka õhtusöögi koju tellimisele ja sõpradega ühenduses olemisele võib end lõbustada ka mehe juuste lõikamisega. Mariann Treimann läks kääridega oma abikaasa Kardo soengu kallale ning Instagramis viskasid nad selle üle kavalalt nalja.

Vaata endasse ja naudi fotograafiat nagu Silvia Ilves

Tšellist Silvia Ilves jagas oma Instagramis sügavamõttelise kirjeldusega fotot iseendast, kirjutades: «Mineviku kogetu ei anna enam armu tuleviku avastamisel. Kas vabastada end mineviku köitest või tasuks neid kasutada hoopis enesekaitseks?» Nii et miks mitte võtta Ilveselt eeskuju, tegeleda oma mineviku analüüsimisega ning samas ka mitte unustada nautimast heaolufotograafiat?

Mine autoga kruiisima nagu Grete Paia

Kui koduseinte vahel läheb liiga üksluiseks, siis autoomanikel on võimalik oma neljarattalise suksuga ellu vaheldust tuua ja ringi sõita. Seda teeb ka Grete Paia, kes kirjutab, et tema ustav auto on olnud viimaste nädalate ainus kaaslane, kellega koduseinte vahelt välja saab. «Kas siis loodusesse või niisama pea tuulutamiseks,» ütleb Paia. Lauljataril on ka tõeline koduigatsus, kuna Saaremaale praegu minna ei saa. Seda leevendab ta, pidades lähedastega videokõnesid ning valmistades papa retsepti järgi pirukat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grete Paia (@gretepaia) on

Tee Jüri Pootsmanni kombel stiilimuutus

Lauljal ja MyHitsi saatejuhil Jüri Pootsmannil aga hakkas kodus igav ja ta värvis juuksed rohekassiniseks. Kui oled julgem katsetaja, võid ka ise stiilimuutuse ette võtta! Saad lohutada end sellega, et kui lähebki viltu, siis vähemalt praegu sind keegi ei näe.

Toeta kaugel elavaid sõpru

NOEP jagas Instagramis ammust pilti Itaaliast, millel ta iroonilisel kombel hoiab käes tualettpaberit. Haigusest räsitud riigis on muusikul palju sõpru ja fänne, nii et ta on mõtetes nendega ja saadab palju armastust. Ka sina võid kaugetele sõpradele toeks olla – helista oma Saaremaa sõpradele, uuri, kuidas läheb tädil Võrumaal, osta kohalike tootjate kaupa ning meenuta heldimusega kunagist Itaalia-reisi.

Tee kallimaga populaarseid TikToke järele nagu Tanel Padar

Kui igavusest katust sõitma hakkab, siis lae alla TikTok ning vaata, millised tantsuvideod seal ilma teevad. Ning siis aja kallim diivanilt üles ja hakake neid ise taaslooma – täpselt nagu tegi laulja Tanel Padar.

Loe ja kuula muusikat nagu Kristel Aaslaid

«Miks ma peaks kodus püsima?!» küsib Kristel Aaslaid ja vastab sellele kohe ise: «Sest ma tahan, et suvel ei käidaks mulle peale, et püsi kodus!» Oma aega sisustab ta raamatute lugemise ja muusika kuulamisega – tegevused, mis on kättesaadavad absoluutselt igaühele, nii et tee järele!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristel Aaslaid (@kristelaaslaid) on

Hoia sotsiaalset distantsi Ivo Linna eeskujul

Armastatud laulja Ivo Linna näitab Politseipargis asuvate Lenderite skulptuuride näitel ette, kuidas sotsiaalne distants välja näeb. Seega ole sinagi nagu Ivo Linna – kui pead tingimata välja minema, kanna maski ja kindaid ning hoia inimestega parajat vahet.

Mine Lenna eeskujul metsa, korilane!

Kui hing ihkab kontakti loodusega, sea sammud metsa ning vaata, millised kevadekuulutajad on enda ninad juba mullast välja pistnud. Kuuldavasti on metsa all juba karulauku ning Lenna näiteks pistis paiselehed supi sisse. Tulemus on värviline ja tervislik!

Tee lõket ja laula regilaulu nagu Teele Viira

Teele Viira on praegu oma kodus Saaremaal ning postitas Instragami pika mõtiskluse, kus tunnistab, et teiste inimeste sotsiaalmeedias jagatud positiivsus annab tallegi praegusel keerulisel ajal jõudu. Kui sul on võimalik, siis võid Teele kombel lõket teha (ohutult ja järgides kõiki reegleid!), leeke vaadata ning laulda. Meie esivanemad on seda ju sajandeid nii teinud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söitsin löket kontrollima ja jutt läks Tuuliga chattides enesekriitika peale. Targutasin talle siis, et kuidas köik vanad otsakooli hirmud, mötted ja halvanud enesekriitika tuleb unustada, sest on täiesti uus aeg käes, kus saamegi energiat vahetada sotsmeedias. Alati, kui targutan, siis loen selle jutu endale ka ette.. ja no eks ma siiani kritiseerin ennast ja laulmist oma enda nurkades veel, kuigi selflove on töusnud aastate jooksul öppides rohkem kui tublisti. Pikk jutt lühidalt - postitasin kohe ilustamata loojupi, mis mitu päeva kummitanud, laulan lindude ja lökkekröbinaga vöidu ja see ongi mo praegune hetk tuleviku maja öue pääl. Teine salm ei tule meelde @kerlimusic, äkki laulad oma völupaigas selle teise salmi rahvale vöi vähemalt mulle ette. Otse ja omadega tuleb postitama hakata, sest mina saan küll teiste postitustes nende energia, tuju ja vibratsiooni kätte. Igas hetkes on meile sönum #kõiksaamemurelipuudeks

A post shared by ☆ Teele Viira ☆ (@teeleviisor) on

Palveta Elyna kombel

Eestlased on küll üldiselt ateistlik rahvas, kuid kui sina usud kõrgemasse jõudu, on praegu hea aeg palvetamiseks. Eriti siis, kui see annab sulle endale jõudu maailmas toimuvaga paremini hakkama saada ning siis, kui usud, et su palvetest võib olla abi ka teistele. Elyna Nechayeva palvetab, et me kõik püsiks terved.

Tee nagu Mirtel Pohla ja loe muinasjutte

Selleks, et muinasjutte lugeda, ei pea sul olema lapsi - sa võid neid ka ise nautida. Ja kui sul on väikeseid sugulasi, siis miks mitte lugeda muinasjutud videosse ja see neile saata. Nende vanemad on kindlasti rõõmsad, lapsed samuti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5. Alle Sepp

A post shared by Mirtel Pohla (@mirtelpohla) on

Võta eeskuju Hanna Martinsonilt: joo veini ja söö pitsat

Alkoholi tarbimist tasub alati võtta kaalutletult ja mõistusega, kuid vahel pitsa ja veiniga lõõgastuda sobib ka praegu. Hanna Martinson hoiabki nii tuju üleval, tee seda sinagi!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

another one bites the crust

A post shared by ??? H A N N A (@hannamartinson) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles