Rätiku väel The Rock õpetas lapsele kätepesulaulu

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Alates koroonaviiruse puhangu algusest on erinevaid kätepesu lihtsustavaid laule hakanud tulema igast uksest ja aknast. Nii otsustas ka Ameerika näitleja ja WWE staar Dwayne Johnson oma tütre Tia peal maailmale uut laulu esitleda, vahendab MSN.

WWE staar Dwayne Johnson hüüdnimega The Rock postitas oma Instagrami IGTV kanalile video sellest, kuidas tüdrele Tiale kätepesulaulu õpetab. Samuti räägib lapsele kätepesu olulisusest.

«Avastasime mõned nädalad tagasi, et kätepesu on kõige tõusam koos maheda räppimisega,» kirjutas mees oma video kirjelduses. Nii otsustaski Dwayne enne duši alla minekut aidata oma lapsel käsi pesta ning laulis talle laulu «You're Welcome», mis pärineb Disney mutifilmist «Moana».

Videos räägib mees, et tema perekond on isolatsioonist kenasti kinni pidanud. «Ma hakkan nüüd laulma, et õpetada tütrele, kuidas pesta oma käsi. Sa võid laulda «ABC-ga» aga issi hakkab nüüd räppima laulu «You're Welcome» Moanast,» räägib mees lapsele.

Ühel hetkel hakkab kaasa räppima ka väike Tia, kes paneb laulule mõnuse punkti lausega: «Mis me sellest õpime? Ära pahanda Mauit, kui ta puhkab!» See lause ajas ka tüdruku isa muhedalt naerma, millele järgnes ootamatu improvisatsioon Dwayne poolt: «Mida ma saan eeldada? Sa oled teretulnud! Koroonaviirus peab lahkuma!» Pärast laulu lõppemist, küsis The Rock Tia käest, kas ta saaks öelda kõigile, et nad püsiksid terved. Tia vastas: «Püsige terved ja hoitud!»

Dwayne Johnsoni fännid on video pärast eriliselt pöördesse läinud ning peavad seda üliarmsaks. «Tüdruku naeratus on lihtsalt täiuslik! Ilus hetk,» kommenteeris üks austajatest. Teine lisas irooniliselt: «Miks sa pead seda kõige armsamaks detailiks kogu video juures?» Kolmas lisas: «Ma ei tea sind, aga ma pole kunagi varem nii väga tahtnud, et keegi peseks mu käsi ning «You're Welcome» laulaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles