PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 7. aprill: Veevalaja tülitseb kolleegidega, Kaalud saavad huvitavat infot

Naine
Copy
Foto: Unsplash

Mida lubavad tähed sinu tähemärgile töönädala teisel päeval?

Jäär

Eilsed lubadused oled tänaseks vist unustanud. Plaanipäraselt tegutsemine ei õnnestu. Nüüd on sul hoopis teine tuju, meeleolud muutuvad kiiresti.

Sõnn

Marsi ja Uraani ühenduse mõjul võid tunda suurt sisemist rahutust. Pead alluma käskudele ja keeldudele, see tekitab vastuseisu ja jonni.

Kaksikud

Äriasjus võivad toimuda ootamatud pöörded, pead vaeva nägema, et olukord ei väljuks kontrolli alt. Teiste nõuanded ei pruugi aidata.

Vähk

Õhkkond võib olla ärev, midagi on muutumas, ent sinul ei ole võimalik neid muudatusi juhtida. Pead suutma kohaneda uuenevates oludes.

Lõvi

See, kui pole näha, ei tähenda, et pole olemas! Mahasurutud tunded võivad pinnale tõusta ja olukorra pea peale pöörata.

Neitsi

Üsna raske on koostööd teha. Inimestel on palju huvitavaid mõtteid, ent need ei haaku, igaüks tahab oma tahtmist läbi suruda.

Kaalud

Päev võib tuua huvitavat infot, mis paneb sind elus kannapöördeid tegema. Kellegi uuenduslikud ideed tunduvad sulle köitvad.

Skorpion

Igaüks näeb maailma veidi erinevalt. Kui oled veendunud, et sinu arvamus on absoluutne tõde, tekivad teistega kergesti vastuolud.

Ambur

Kõrgused ja kiirused tõmbavad sind. Küllap on sul soov ennast proovile panna ning ka teistele muljet avaldada. Tervisega ära riski!

Kaljukits

Anna kallile inimesele tegevusvabadust, ära kontrolli iga tema sammu. Kui klammerdud, võib temas tekkida soov võimalikult kaugele põgeneda.

Veevalaja

Jutuajamised kolleegidega on pingelised. Koostöö ei pruugi sujuda, sest vaevalt et tahad kellegi teise plaani järgi tegutseda.

Kalad

Merkuuri ja Pluuto sekstiili mõjul oled iseäranis terane ja tähelepanelik. Suudad n-ö ridade vahelt lugeda, ehk saad mingi saladuse jälile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles