8. aprill: Amburil tuleb silmitsi seista probleemidega, Kalad peaksid hoiduma lubaduste andmisest

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Vaata, mida lubavad tähed sinu tähemärgile täna.

Jäär

Ära paiska üle huulte mõtlematuid sõnu – neid ei saa tagasi võtta! Enda heaolu esikohale seadmine pole hea, arvesta armsamaga rohkem.

Sõnn

Meeleolud vahelduvad, emotsioonid on tugevad. See ei ole ainult sinu probleem – kaaslased võivad infot meelevaldselt tõlgendada.

Kaksikud

Suhtlemist on palju, aga inimesed on närvilised. Vägisi kisuvad jutuajamised vaidlusteks või teistele etteheidete tegemiseks.

Vähk

Proovi olla rahulik ja tasakaalukas. Õhk on ärevusest tulvil. Kontakti võib võtta keegi, kelle eesmärk paistab olevat tüli norida.

Lõvi

Ei maksa algatada tõsiseid vestlusi. Kellelgi pole kannatust teemasse süveneda, sellele lähenetakse pealiskaudselt.

Neitsi

Ebasobiv päev rahaliste tehingute tegemiseks, ostmiseks või müümiseks. Tehing võib käivitada protsessi, mille ohjamisega sa toime ei tule.

Kaalud

Täiskuu Kaalude märgis teeb meele ärevaks. Vajad väga kallima lähedust. Kui oled temast kaugel, on igatsus suur.

Skorpion

Mineviku varjud saavad sind taas kätte, takistades kohustuste täitmist. Sa ei ole mõttega asja juures, nii võid vigu teha.

Ambur

Lastega tuleb tegeleda. Ilmneda võivad kiiret lahendamist nõudvad probleemid. Proovi olla rahulik, ära tõsta laste peale häält.

Kaljukits

Kodus võib õhk elektrit täis olla. Sinu ülesanne ei ole hakata probleemi lahkama, vaid võimalikult ruttu rahu sõlmida.

Veevalaja

Sinuni jõudev info on ärritav. Ei ole mõtet hakata ametiasutustesse helistama lootuses, et nad sinu näpunäiteid järgides kõik korda teevad.

Kalad

Et päeva mõjud on ettearvamatud, tuleb hoiduda lepingute sõlmimisest ja lubaduste andmisest. Eriti oluline on see rahaasjades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles