Nõid Ingrid: miks on vaja pisaraid ja valu ning kuidas hingesugulased asjasse puutuvad

Ingrid von Wicca
Copy
Ingrid von Wicca
Ingrid von Wicca Foto: Raido Liiksmann

Mõnda aega tagasi kirjutasin ma hingesugulastest. Sellest on nüüd juba mõnda aega möödas ja ma usun, et on täpselt soodne aeg mainida ka hingesugulaste varjukülge. Üks asi on kohata samast puust inimesi ning avastada läbi nende iseenda varjatuid positiivseid külgi. Hoopis teine asi on aga tunnistada, et hingesugulast kohates on universum sinu palge ette toonud midagi, mis vajab tähelepanu ja muutmist.

Kuigi on äge kohata oma hingesugulast ja tunda temas ära iseennast, leida sügavat armastust ja mõistmist, avastada oma andeid läbi nende peegelduse, tuleb koos hingesugulastega tihti ka muret ja valu. Sellepärast ei tundu alati, et hingesugulase ilmumine sinu ellu on midagi mille üle rõõmu tunda või hõisata.

Mõtleme spiraaliseadusele. Spiraaliseadus ütleb, et kõik kordub seni, kuni õppetund on õpitud, mõistmine on tulnud ning muudatused teadlikult rakendatud. See tähendab, et sinu elukäik, valikud, reaktsioonid või midagi muud peavad muutuma. Sinu automaatsed valikud peavad saama teadlikeks ja/või olema teistsugused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles