PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 11. aprill: Sõnn levitab kuulujutte, Kaksikud surfavad veebipoodides

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Mida lubavad tähed sinu tähemärgile lustakal laupäeval?

Jäär

Ilmselt tahad aja maha võtta, hommikuti kaua magada ja mõnusalt aega veeta. Pärast avastad, et sa pole jõudnud midagi korda saata.

Sõnn

Kui sinu kõrvu jõuab intrigeerivaid kuulujutte, tekib tahtmine neid edasi rääkida ja omalt poolt pikantseid detaile lisada.

Kaksikud

Lihtne on internetipoodides raha huugama panna. Osavalt pildistatud fotodel näevad ka keskpärased asjad ahvatlevad välja.

Vähk

Teinekord on hea passiivselt puhata, kevadise päikese käes lesida ning hellitada end maiuspalade ja joovastavate jookidega.

Lõvi

Võimalik, et igatsed kellegi järele, keda sinu kõrval pole. Möödunud ajad tunduvad eriti kaunina, meeleolu võib kiskuda nostalgiliseks.

Neitsi

Kui sõidad kuhugi, varu liikluses kannatust ja ettevaatust. Sul võib olla kihk kiirust ületada, ära anna sellele järele!

Kaalud

Ehkki tahaksid kallimalt nii mõnegi asja kohta aru pärida, lükka see tulevikku. Lihtne on süütute pisiasjade pärast tülli pöörata.

Skorpion

Vaevalt suudad endale midagi keelata, ja miks peaksidki – on ju pühadeaeg ja käes on varakevad, võta neist viimast!

Ambur

Kõige paremini puhkad end välja üksinda olles, siis, kui sa ei pea vaevama pead mõttega, mida teised sinust mõtlevad.

Kaljukits

Vaevalt ihkad sa muud kui mõnusalt kallima kaisus vedeleda. Külvad ta õrnustega üle, võid nunnutamisega liialegi minna.

Veevalaja

See, mida suhu pistad, ei pruugi olla tervisele kasulik. Magusaisu võib olla suur. Kui juba tükikese võtad, on raske ka teisest keelduda.

Kalad

Võid tunda puudust seltskonnast ja vastassoo pilkude püüdmisest. Sulle jääb võimalus sotsiaalmeedias ilusaid pilte postitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles