Billie Eilish sai palja ihu näitamise eest fännidelt pahandada: seda lahingut ei saa võita!

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Billie Eilish
Billie Eilish Foto: Doug Peters/Doug Peters/EMPICS Entertainment/Scanpix

18-aastane Billie Eilish on tuntud omapärase stiili poolest ja seda nii oma muusika kui ka riietumise osas. Tema stiil on aja jooksul olnud pidevas muutumises. Lõpuks avaldas lauljatar põhjused, miks see nii on olnud ning miks ta ei ole kindlale stiilile truuks jäänud, vahendab USA Today.

Pole eriti harv juhus kui tänaval vastu kõndivad 18-aastased noored kannavad küllaltki liibuvaid ning võib-olla ka liiga seksikaid riideid. Nende noorte hulka ei kuulu aga poplaulja Billie Eilish ja seda väga tõsisel põhjusel.

Nimelt avaldas Eilish ajakirjale Dazed Magazine, et teda vapustasid tema fännide reaktsioonid naise lohvakate riiete all peituva figuuri osas. Billie kirjeldas alandlikult: «Ma nägin neid kommentaare ning nad kirjutasid «kuidas sa võid rääkida sellest, et sa ei soovi olla seksuaalselt atraktiivne ja siis sa kannad selliseid riideid?»

Nimelt selle aasta jaanuaris postitas Billie Eilish oma Instagrami kontole foto, kus kandis trikood. Selle peale läksid tema fännid väga närvi ning süüdistasid lauljatari alatus valetamises. «Ja neid kommentaare tuli aina juurde,» meenutas Billie. «Seal oli ka kommentaare, et ma ei meeldi enam neile, sest alates 18-aastaseks saamisest olen nende arust muutunud ebasündsaks naiseks. Nagu päriselt. Ma ei suuda seda lahingut võita.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

been gone

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

2019. aasta mais kandis Billie Calvin Kleini reklaamis väga lohvakaid riideid, et oma keha tõelist kuju peita. Samuti tunnistab lauljatar, et vältis mõnda aega oma keha vaatamist, sest tundis end kommentaaride pärast halvasti. «Eelmisel aastal oli mitmeid hetki, mil vaatasin enda paljast ihu ja ma ei tundnud seda ära, sest polnud seda mõnda aega vaadanud,» ütleb naine. «Ma vaatasin seda ja mõtlesin «kelle keha see on?» Ma ei saa öelda, et olen nüüdseks oma kehaga täielikult leppinud aga mingis osas olen suutnud seda siiski teha.»

Tema stiili taga aga mingit suuremat lugu ei peitu. Lauljatari sõnul kannab ta lihtsalt täpselt neid riideid, mis talle sel hetkel meeldivad. Aga maailm ei näe seda tihti sellises valguses. «Kui ma kannan kleiti või midagi muud naiselikku, olen automaatselt kõigi poolt vihatud,» tunnistab Billie Eilish. «Inimesed räägivad «sa oled muutunud, kuidas sa julged meid lollitada kõige selle osas, mida varem ise tõsiselt võtsid?» Ma ei lollita. Päriselt! Ma lihtsalt ei saa rohkem stressata ja kannan seda, mida tahan.»

«On päevi kui ma mõtlen «tead mis? Ma tunnen end oma kehas mugavalt ja ma tahan näidata oma keha ja peaksin sellega leppima,» lisab Billie lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles