Nad on tagasi! Armastatud seriaal «Sõbrad» naaseb ekraanidele

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
David Schwimmer, Lisa Kudrow, Mathew Perry, Courtney Cox Arquette, Jennifer Aniston ja Matt LeBlanc.
David Schwimmer, Lisa Kudrow, Mathew Perry, Courtney Cox Arquette, Jennifer Aniston ja Matt LeBlanc. Foto: LEE CELANO/AFP/Scanpix

Kas mäletad Rachelit, Monicat, Pheobe't, Rossi, Joey't ja Chandleri? Just nemad olid armastatud sarja «Sõbrad» peategelased, kes suutsid 10 aastaga kirjutada end iga sarjasõbra südamesse. Nüüd otsustasid nad pärast 16 aasta pikkust vaikust üheks episoodiks taas kokku tulla, vahendab Bang Showbiz.

Tegijad hoidsid mõnda aega tagasi tehtud otsust üsna usinalt saladuses. Kuid täna tuli avalikuks tõsiasi, et tegelikult alustati sarja võtetega juba märtsis ning lõpetati koheselt enne koroonaviiruse eriolukorra väljakuulutamist. Kuigi avalikud võtted olid peatatud, otsustas meeskond siiski sarja edasi filmida. Pärast eriolukorra väljakuulutamist lõpetasid Courtney Cox ja sarja direktor Ben Winston seriaalile tagasivaatava episoodi filmimist. Olude sunnil filmisid nad seda läbi Zoomi, lootes sellega lõpetada enne kui taasühinemise episood avalikkuse ette jõuab.

Sarja osaline rääkis laupäeval ajakirjale The Sun: «Kohe, kui selgus, et peame võtted katkestama, sattusid kõik paanikasse. Kõige ümber ajastamine võttis väga palju aega ja meil oli suur hirm, et ei saa enne aastat või isegi kauem oma võtetega koos jätkata. Courtney oli see, kes kutsus kõik osalised koheselt Zoomi vestlusesse kokku ning hakkasime seal järjest oma ideid välja käima. Korraldasime suure ajurünnaku ning andsime tekkinud ideed edasi produtsentidele. See vestlus kestis üle kahe tunni.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courtney Cox (@courtneycox_unofficial) on

«Produtsentid peavad päevaseid kohtumisi eraldi koos Jenniferi Anistoniga, kes on olnud siiani osalistest kõige tihedama graafikuga näitleja. Ta on andnud oma lubaduse, et teeb kõik selleks, et osalised ei peaks ootama mitmeid kuid taasühinemise episoodi filmimist. Zoomi sessioonid on olnud väga humoorikad. Meil on täiesti hindamatut materjali ning loodan, et saame avaldada sellest eraldi tiiseri või isegi episoodi, mis keskenduks peamiselt meie Zoomi vestlustele,» räägib osaline.

Kõik teised sarjas osalenud näitlejad - Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ja David Schwimmer, on kinnitanud oma osalemist eriepisoodis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles