PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 13. aprill: Sõnn otsib vanadele probleemidele lahendusi, Kaalud hindavad oma võimeid üle

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Mida lubavad tähed sinu tähemärgile töönädala esimesel päeval?

Jäär

Ootused kallimale on kõrged. Ehk loodad, et teine mõistab sinu soove sõnadeta ja käitub nii, nagu sina tahad. Paraku tuleb ka sul pingutada.

Sõnn

Minevikus lahendamata küsimused on sulle kui pinnuks silmas. Ära proovi neid unustada, otsi kiireid ja tõhusaid lahendusi.

Kaksikud

Tuleb olla tähelepanelik, eriti juhul, kui sõlmid lepinguid. Loe hoolega läbi ka väikeses kirjas olev tekst, enne kui millelegi alla kirjutad.

Vähk

Kipud oma aega ja energiat raiskama. Toimumas on nii palju huvitavat, et sa ei suuda valida ja püüad seetõttu kõike korraga teha.

Lõvi

Küllap levib igasugu jutte. Saladusi hoia hoolega – kui korra midagi välja lobised, siis pärast seda tagasi võtta ei saa, kahetse palju tahes.

Neitsi

Teiste soovitustest lähtumine on libedale teele minek. Pole välistatud, et keegi püüab mingit kaupa sulle liiga kõrge hinnaga müüa.

Kaalud

Võid mõtlematult võtta enda kanda ülesandeid, mille täitmisega hiljem jänni jääd. Enne kohustuste võtmist kaalu asja hoolikalt.

Skorpion

Võid olla naiivne ja uskuda jumal teab mida. Ka hea mulje jätnud inimene võib edastada kontrollimata infot või üritada sind mõjutada.

Ambur

Tänased nõupidamised võivad paisuda õige häälekaks. Välja pakutakse maailma muutvaid ideid, mille teostamine pole kahjuks tõenäoline.

Kaljukits

Kokkulepped ei pruugi pidada. Ehkki keegi on lubanud sulle mingi töö üle anda, selgub nüüd, et pooltki sellest pole veel valmis.

Veevalaja

Võid oma teadmisi ja oskusi üle hinnates võtta enda kanda ülesande, hiljem seda täitma hakates avastada aga end täbarast olukorrast.

Kalad

Loominguline tegevus sujub hästi, ent äriasjade edendamiseks pole hea päev. Raske on olukorda realistliku pilguga vaadata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles