Bluusikitarrist Carvin Jones riskib igapäevaselt oma eluga, et aidata nõrgemaid kogukonna liikmeid

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Foto: Kuvatõmmis Instagramist @carvin_jones

Teatavasti ei saa paljud inimesed koroonaviiruse leviku tõttu oma tööd tavapäraselt jätkata. Samuti on inimesi, kellel ei ole võimalik endale poest toitu varuda. Tuntud USA bluusikitarrist Carvin Jones otsustas koos oma bändi ja perekonnaga abivajajatele appi minna.

Märtsi lõpul Eestiski esinema pidanud Phoenix'ist pärit kitarrist Carvin Jones ei jäänud pärast eriolukorra väljakuulutamist käed rüppes istuma, vaid otsustas aidata neid, kellel abi kõige rohkem tarvis läheb. Nimelt otsustas mees oma perekonna ning bändiliikmetega, et hakkavad toidukaupade ostu- ja koduveoteenust osutama inimestele, kes ise poes käia ei saa. Nad ei küsi toidu ega kojuveo eest raha, sest peavad rahvalt raha võtmist varastamiseks.

Alates teenuse osutamise algusest on kitarrist postitanud oma Instagrami kontole erinevaid pilte kauba kokku ostmisest ning inimesteni toimetamisest. Kuigi mees tõdeb, et on kõik toidukaubad siiani kontaktivabalt kohale viinud, astus ta ühel päeval sellest reeglist üle ning viis toidukoti otse inimese kätte.

«Ma armastan seda naeratusi, mis toidukotte nähes inimeste nägudele tekivad. See on keeruline ja väljakutseid täis aeg, aga kuna karantiin ei kao kusagile, ei kao ka mina! Nagu olen varem öelnud, siis toon kõik toidukotid kontaktivabalt ukse taha. Samas leidub inimesi, kes soovivad mind siiski tervitama ja tänama tulla. Aitäh teile suure toetuse, kommentaaride ja ideede eest... Me tõuseme jälle!» postitas mees pildi juurde, kus parasjagu toidukotti ühele naisterahvale käest kätte toimetab.

Carvini heasüdamlik tegutsemine ei ole jäänud märkamata ka kogukonnas elavatele inimestele. Ja mitte ainult neile, kes ise abi vajavad. Nimelt oli üks vanem naine pidanud kitarristi tee peal kinni ning küsinud, miks ta maski ei kanna. Muusik tõdeb, et tal ei olnud võimalik seda endale soetada, sest pidas teiste jaoks maskide kättesaadavust olulisemaks.

Järgmisel päeval oli viga parandatud. Nimelt otsustas Jones endale ise maske õmmelda ning neid litritega atraktiivsemaks muuta. Nüüdseks kannab mees hoolikalt maski ning jätkab heategevuslikult inimestele tasuta toidukraami koju vedamist.

Tagasi üles