14. aprill: Jäär kistakse vaidlusesse, Kalade rahaasjad võivad väljuda kontrolli alt

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Vaata, mida lubavad tähed sinu tähemärgile täna.

Jäär

Päikese ja Pluuto pingeseisu ajal ole valmis, et tuleb võidelda, vaielda, oma seisukohti kaitsta. Väldi ebaõiglast käitumist.

Sõnn

Sinu oskused pruugi sobida nende ülesannete täitmiseks, mida sinult nõutakse. Pead lähtuma kellegi teise tahtmisest ja teadmistest.

Kaksikud

Ühisvaraga seotud küsimustes võib olukord keeruline olla. Ära lase endale liiga teha, ent ära käitu ka teistega ülekohtuselt.

Vähk

Suhete vallas toimuv tekitab tugevaid ja vastakaid emotsioone. Ka kõige kallima inimesega võib kiskuda tuliseks võimuvõitluseks.

Lõvi

Võid üle hinnata nii oma võimeid kui ka teadmisi. Halvemal juhul ei kuula sa mitte kedagi, tegutsed vaid iseenese tarkusele tuginedes.

Neitsi

Tahad end maksma panna. Enne, kui midagi ütlema hakkad, tuleb mõelda, millised võivad olla sõnavõtu tagajärjed.

Kaalud

Pinge on haripunkti jõudnud. Ära ürita asju jõuliselt ümber korraldada. Ehkki sinu kavatsused on head, võivad need tülini viia.

Skorpion

Sulle tundub, et tead asju teistest paremini. Üritad tegevust oma tahtmist mööda ümber kujundada. Sa ei pane tähele, et sõidad teistest jõuga üle.

Ambur

Koostööpartneritega võib tekkida lahkhelisid. Sinu oskusest targasti käituda sõltub, kas suudad need eos siluda või tekib vastuolu.

Kaljukits

Võid teha jõulise läbimurde, ent see ei toimu võitluseta. Kui astud kellelegi valusalt varvastele, teeb ta varem või hiljem vastukäigu.

Veevalaja

Ehkki oled salliv, on ka sinu taluvusel piirid. Täna võib tunduda, et keegi on need ületanud ja pead midagi ette võtma.

Kalad

Kui sa ei suuda äripartneritega üksmeelt säilitada, väljuvad rahaasjad kontrolli alt. Sa ei saa juhtida sündmusi, mis puudutavad ühist tegevust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles