15. aprill: Vähk pillub asjatuid süüdistusi, Ambur vajab aega omaette olemiseks

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Loe, mida tähemärgid sulle tänaseks lubavad.

Jäär

Suuna oma energiatulv töösse. Oled tugev ja valmis väljakutseid vastu võtma, saad hakkama raskete ülesannete täitmisega.

Sõnn

Vaimujõudu on palju, sõltub sinust, kas kasutad seda edasiviivalt või lõhkuvalt. Suudad hästi süveneda ja veenvalt sõna võtta.

Kaksikud

Elu on täis väljakutseid. Naudid võimalust võistelda ja end selles mängus jõuliselt maksma panna, ehkki on oht ka kaotusi kanda.

Vähk

Kui satud põneva uudise jälile, ei jäta sa enne, kui oled tõe välja uurinud. Võid käituda kahtlustavalt ja kedagi asjata süüdistada.

Lõvi

Pingelised olukorrad võivad anda võimaluse teha muudatusi. Tööl tasub alustada uusi asju, ent ehk tuleb millestki ka lahti öelda.

Neitsi

Ehkki on oht, et kisub vaidluseks, on päev sobilik videokoosoleku või ajurünnaku korraldamiseks. Tekkivad ideed on edasiviivad.

Kaalud

Vaidlustes ei sünni alati tõde, sõnasõda võib viia mõttetu tülliminekuni. Enne kui arvamust avaldad, mõtle sellele vastutustundega.

Skorpion

Hoidu kiirustamisest, eriti liikluses. Pigem hiljaks jääda kui hulljulgete manöövritega nii enda kui ka kaasinimeste turvalisus ohtu seada.

Ambur

Vähem inimestega suhtlemist tuleb kasuks. Võta aega omaette olemiseks, süvene rahaasjadesse. Vaata kullipilgul üle raamatupidamine.

Kaljukits

Kui oled vea teinud ja tunned end süüdi, siis on lihtne pingest vabanemiseks viha kellegi teise peal välja elada. Sina vali targem tee!

Veevalaja

Põhimõtted võivad muutuda. Võid tunda, et mingid lapsepõlvest saati omaks võetud arusaamad polegi kõige õigemad.

Kalad

Vestlus sõbraga võib viia valusate teemade lahkamiseni. Ehkki see võib tuua pisaraid, on teil mõlemal pärast kergem olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles