PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 17. aprill: Vähk läheb sportima, Sõnn ei suuda suud pidada

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Mida lubavad tähed sinu tähemärgile nädala viimasel tööpäeval?

Jäär

Tööta usinalt, et kõik selleks nädalaks planeeritud tööd saaks lõpule viidud. Rahaasjade ajamisel võid saada tuge ja nõuandeid.

Sõnn

Tore on armsate sõpradega veebis lihtsalt lobajuttu puhuda. Kui aga kohustused jäävad täitmata, tuleb nendega hiljem vaeva näha.

Kaksikud

Kui sul on töö pooleli, siis ära anna alla, ära löö käega! Sa ei pääse selle tegemisest nagunii, seega pinguta nüüd ja kohe.

Vähk

Päev on soodne sportimiseks ja looduses liikumiseks. Füüsiline pingutus mõjub hästi kehale ja virgutab tõhusalt vaimu.

Lõvi

Paremini õnnestuvad tööasjad siis, kui tegutsed üksinda, teed ja vastutad ainuisikuliselt. Koostöö ei pruugi sujuda, igaüks on oma mõtetes kinni.

Neitsi

Ära venita kohustuste täitmisega, sest parem oleks aega leida kallima seltskonna nautimiseks – õhtu võib kujuneda õige romantiliseks.

Kaalud

Õnnelikuna tunned end harjumuspärases keskkonnas, igapäevases suhtlusringkonnas. Töise asjaajamise käigus võib flirtimiseks kiskuda.

Skorpion

Ole kokkuhoidlik ja kindlameelne. Kui keegi palub rahalist abi, keeldu viisakalt. Kui ajad vähesega läbi, saad tulevikus endale rohkem lubada.

Ambur

Kui kallim vajab ruumi ja aega iseenda jaoks, siis võimalda talle seda. Kui sul on igav, leia endale ise huvitavat tegevust.

Kaljukits

Pead kellelegi reegleid selgitama ja nõudma nendest kinni pidamist. Õhtu poole saad endale meeldivaid elamusi lubada.

Veevalaja

Nendel, kellega tahaksid suhelda, ei pruugi olla aega. Sulle võib lõbu pakkuda mööda netipoode kolamine, küllap soetad ilusaid asju.

Kalad

Tahad olla koos kalli inimesega, ilusaid sõnu kuulda ning ka ise tundeid avaldada. Ära muutu liiga härdameelseks ja klammerduvaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles