18. aprill: Kaalud igatsevad vastassoo tähelepanu, Ambur leiab viisi lõbutsemiseks

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Ilusat laupäeva! Vaata, mida lubavad tähed sinu tähemärgile täna.

Jäär

Nädalavahetus on kätte jõudnud, ent sinu tegutsemislust pole vaibunud. Ikka on käed-jalad tööd täis, üritad ka teisi tegutsema kannustada.

Sõnn

Unusta muremõtted ja põruta kallimaga väljasõidule. Võtke aega, et nautida teineteise seltsi mõnes õdusas paigas.

Kaksikud

Veenuse harmoonilised seisud Marsi ja Merkuuriga teevad kevadise nädalavahetuse iseäranis meeldivaks ja tundeküllaseks.

Vähk

Küllap on olemine rahutu, raske on mingile tegevusele keskenduda. Sinu enesetunne võib sõltuda teiste käitumisest ja sõnadest.

Lõvi

Suudad tegutseda kiirelt ja mõistuspäraselt. Võimalik, et aitad kellegi hädast välja, sest sul jagub tarkust ja kindlameelsust.

Neitsi

Jäta rahaasjade pärast muretsemine. Võta aega puhkuseks ja lõõgastuseks. Ka saunas või vannitoas saab täiega spaamõnusid nautida.

Kaalud

Tunnetad iga ihurakuga, et kevad on käes! Vajad väga vastassoo tähelepanu, tahad ilutseda ja eputada – kasvõi kodus peegli ees!

Skorpion

Paremini tunned end harjumuspärases keskkonnas, tehes asju, mida oskad ja mis rõõmu pakuvad. Ilmselt ei janune sa seikluste järele.

Ambur

Lõbutsemine on tegevus, millest sul ilmselt kunagi isu täis ei saa. Leiad viisi, kuidas enda ja lähedaste elu vahvaks muuta.

Kaljukits

Võib juhtuda, et vabadest päevadest hoolimata pead ikkagi tegelema töiste jamade klaarimisega. Mõtteis oled ikka töölaua taga.

Veevalaja

Superhea aeg vastassooga suhtlemiseks ja olulistel teemadel rääkimiseks. Ka arvutiekraani vahendusel saab teineteisele sügavalt silma vaadata!

Kalad

Ära raiska energiat rahaasjade pärast vaidlemisele. Võta see teema üles vaid juhul, kui olukord tõesti nõuab kiiret sekkumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles