Märgid, et su partner vaid lepib sinuga ja ei armasta sind päriselt

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Foto: Shutterstock

Kellelegi ei meeldi tunnistada, et inimene, keda ta armastab, ei armasta teda vastu samal määral ning on vaid suhtes, kuna lepib sellega. Mõnikord ei saa me isegi aru, et oleme suhtega vaid leppinud ning mõistame seda alles tagantjärele.

Inimesed lepivad erinevatel põhjustel, tavaliselt on need seotud ebakindlusega. Me võime arvata, et me ei leia kedagi paremat; või tahame me muljet avaldada sõpradele, kuigi partner meile endale nii väga ei meeldigi. Ning enamik meist on olnud ka teises otsas – mõtisklemas, kas me ikka meeldime kallimale nii palju, kui tahaksime meeldida.

Niisiis, kui sa küsid endalt, kas ta armastab sind, järgi neid YourTango juhiseid, et vastus leida.

  1. Ta ei tutvusta sind oma tüdruksõbrana. Kui ta tutvustab sind sõpradele kui Mari Maasikas või, veel hullem, «minu sõber Mari Maasikas» ja mitte «minu tüdruksõber/kallim Mari Maasikas», siis ta ilmselgelt kahtleb selles suhtes. See on üks esimesi ohumärke, et ta häbeneb sind, kardab pühenduda või siis ta lihtsalt pole sinust nii sisse võetud.
  2. Teda ärritavad sinu veidrused. Suhte alguses peaksid kõik sinu veidrused olema tema jaoks armsad ja nunnud. Kui te olete aga väljas käinud mõned kuud ja juba ärritavad teda sinu eripärad, siis ta ilmselt pole sinusse eriti armunud ja tõenäoliselt seda ka ei juhtu.
  3. Ta märgib, kuidas mõned naised – kes pole sina – on tema liigast selgelt väljas. Kui ta seda teeb, on ta nõme. Põhimõtteliselt viitab ta, et sina pole tema liigast väljas, kuid teised naised on, ja seetõttu ta lepib sinuga. Mees, kellega sa oled, peaks arvama, et sa oled parim maailmas, mitte «käib kah, asi seegi». Muidugi tunneme me vahel ka teiste vastu tõmmet, aga kui ta ütleb, et keegi on tema jaoks liiga hea, siis ütleb ta samas, et sina pole nii hea, kui on see teine.
  4. Ta ei kutsu sind koosviibimistele pere ja sõpradega. Kui ta on sinust tõesti vaimustuses, tahab ta sinuga edvistada ja sind kõigile näidata. Kui te aga olete käinud mõned kuud ja ta käib ikka üritustel üksinda, siis sel on põhjus, miks ta sind kaasa ei taha võtta.
  5. Ta hindab liiga palju teiste inimeste nõuandeid teie suhte kohta. Kui keegi on sinusse armunud, ei huvita teda niivõrd, mis teised arvavad. Kui ta aga pidevalt otsib kinnitust teistelt, enne kui suhte osas otsuse teeb, võib ta otsida kinnitust, et sa polegi talle õige.

Kui su partner käitub ülalmainitud viisil, siis tasub maha istuda ja jutuajamine ette võtta. Kõige paremal juhul ta lihtsalt ei austa sind ning sellest käitumisest tuleb rääkida. Enamik inimesi ei anna endale aru, et nad vaid lepivad suhtega, mida väga ei taha, kuid kui sa temalt selle kohta küsid, võib tema reaktsioon olla palju abiks. Kasuta seda vestlust võimalusena teada saada, mis ta tõeliselt sinu vastu tunneb ja kuhu ta näeb seda suhet minemas. Kui sind ei rahulda vastused, mida ta annab, on ehk aeg edasi liikuda ja leida keegi, kes arvab, et sa oled imeline ja et ainuüksi su naeratus lööb maailma särama – sest kohe kindlasti see seda teeb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles