Koroonaviirusesse haigestunud naine avastas koomast ärgates, et on lapse sünnitanud

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Angela Primachenko ja tema vastsündinud beebitüdruk.
Angela Primachenko ja tema vastsündinud beebitüdruk. Foto: Instagrami kuvatõmmised

Noor ameeriklanna oli 33 nädalat rase, kui ta sattus positiivse koroonatestiga haiglasse. Naine vajas hingamiseks aparaadi abi ja ta viidi sündimata lapse kaitseks kunstlikku koomasse, kirjutab Independent.

Vancouverist pärit Angela Primachenkot vaevasid sümptomid, mida alguses allergiaks pidas. Siiski otsustati talle koroonaviiruse test teha, mis paraku positiivseks osutus.

«Keegi muidugi ei osanud arvata, et ma nii haigeks jään ja ma ei osanud arvata, et laps sellel ajal sündida võib,» ütles Angela. «Pärast ravi ärkasin üles ja mul ei olnud enam kõhtu ees! See oli täiesti mõistusevastane,» jätkab ta.

Angelal oli rasedust vaid 33 nädalat, kui ta end halvasti tundma hakkas. Tal ei olnud varem mingeid terviseprobleeme esinenud. Pärast haiglasse minekut halvenes ta seisund järsult ja naine vajas hingamiseks aparaati. Seejärel panid arstid 27-aastase Angela meditsiinilisse koomasse, kuna see oli sündimata lapse kaitseks vajalik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angela Primachenko (@angela_primo) on

Mõned päevad hiljem äratati Primachenko koomast üles ja naine avastas, et on vahepeal lapse sünnitanud. Beebi koroonaviiruse test näitas õnneks negatiivset tulemust, aga naine ei saanud veel oma lapsega kokku. Äsja sündinud tütar viibis vastusündinute intensiivosakonnas ja Angela sai teda näha vaid video ja foto vahendusel.

Allolevas videos on näha, kuidas haiglapersonal Angela üle siiralt rõõmustab, kui naine intensiivosakonnast välja pääses.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angela Primachenko (@angela_primo) on

«Meil on lootus. Ka kõige raskematel päevadel ja aegadel on lootust ja tuleb Jumalat ning kogukonda usaldada. Uskumatu, kui paljud minu eest palvetasid. Olen väga tänulik,» ütleb õnnega koos Angela Primachenko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles