10 erilist fakti aprillis sündinud inimese kohta

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Alustuseks ütleme, et aprillis sündinud inimeste puhul pole oluline, millises valdkonnas nad karjääri teevad – nad on kõiges edukad. Aprillikuu inimese edu saladus peitub heades juhiomadustes.

1. Kas Jäär või Sõnn

Jäär tähistab oma sünnipäeva 1. aprillist 19. aprillini, Sõnn 20. aprillist 30. aprillini. Jäära tähemärgis sündinut peetakse ambitsioonikaks juhiks, samas kui Sõnnid on trügijad, kes teisalt oskavad aega maha võtta ja luksust nautida.

2. Sünnikivi: teemant

Aprillis sündinud inimesed paistavad teiste hulgast eredalt silma nagu kaunid teemandid. Teemant on kõikidest sünnikividest kõige väärtuslikum ja väidetavalt esindab see küllust, jõudu, väge ja julgust.

3. Empaatiline inimene

Aprillis sündinud inimene on loomult väga emotsionaalne, mistõttu oskab ka teiste inimeste tundeid märgata.

4. Kaks sünnilille

Karikakar ja lillhernes on mõlemad aprillikuu sünnililled. Lillhernes tähistab õndsat naudingut ja karikakrad esindavad lapsepõlve süütust, lojaalsust ning puhtust.

5. Edukad mitmel erialal

Ehkki eri kuudel sündinud inimesed kalduvad erinevate karjäärivalikute poole, sobivad aprillis sündinule peaaegu kõik valikud. Ehk on see nii, sest aprillis sündinud inimene saab nii juhipositsioonil kui kõikide ülesannetega hästi hakkama.

6. Haigused teda ei puuduta

Ameerika meditsiiniuuringu kohaselt jäävad aprillis sündinud inimesed puutumata südame-veresoonkonna haigustest, neuroloogilistest haigustest, hingamisteede haigustest ja reproduktiivhaigustest.

7. Üldine optimism

Aprillis sündinud inimesed eelistavad igas olukorras näha klaasi pigem pooltäis kui pooltühjana.

8. Suurepärases seltskonnas

Aprillikuus on sündinud mitmed andekad inimesed: kuninganna Elizabeth II, Mandy Moore, Jennifer Garner, Leonardo da Vinci, David Letterman, Alec Baldwin, Jessica Alba, Eddie Murphy jne.

9. Jäärad eelistavad enda kõrvale Jäärasid

Ligi miljon inimest küsitletud uuringus selgus, et Jäära tähtkujus mehed kui ka naised kipuvad omavahel abielluma. Selgub, et ka Sõnni tähtkujus inimesed abielluvad suurema tõenäosusega pigem omavahel kui teiste tähemärgi esindajatega. Mõnel juhul valivad Sõnni tähemärgiga mehed omale kaaslaseks Kaalu tähemärgist naise.

10. Maa päev

22. aprillil sündinud inimene jagab tähtpäeva Maa päevaga, mis on maailma kõige keskkonnasõbralikum päev, kirjutab Good Housekeeping.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles