Armastatud tõsielustaarid Lauren ja Cameron on siiani koos ning jagavad ilunippe

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Cameron Hamilton ja Lauren Speed iluprotseduuri nautimas.
Cameron Hamilton ja Lauren Speed iluprotseduuri nautimas. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Netflixi romantiline hittsari pani aluse Lauren Speedi ja Cameron Hamiltoni eepilisele armastusloole. Kiirkohtingu formaadis sarja tegelased on siiani koos ning jagavad fännidega lehtmaski kasutamise kogemust ja teisi ilurutiine, kirjutab Marie Claire.

Ameerika tõsielusari «Love is blind» (tõlkes «Pime armastus» – toim.) pani aluse Laureni ja Cameroni eepilisele armastusloole.* Neist kahest sai kiiresti rahva lemmik, kui paar üksteist nägemata kihlus ja hiljem abiellus. Lauren ja Cameron kolisid pärast eksperimenti kokku ja neil läheb väga kenasti.

Paaril on Youtube’i kanal ja Instagrami konto, kus oma tegemisi jagavad. Hiljuti jagas paar oma kogemust niisutava lehtmaskiga ja video sisaldas ühtlasi Cameroni kooliaegset vahatamise mälestust.

Video algab sellega, kui paar räägib iluprotseduuridest, mida igal hommikul rutiinselt teevad. Cameroni hommik algab klassikalise hammaste pesuga. Lisaks toniseerib ta nahka ja sätib juuksed ning habeme korda. Lauren armastab hommikuti nägu korralikult elektrilise harjaga pesta ja aurutada, mida ta ka oma Instagrami kontol demonstreerib.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren Speed- Hamilton (@need4lspeed) on

Lauren avaldab videos, et ta on väga suur vannisõber. «Andke mulle vannipommid, vaht, küünlad, klaasike veini...ja ma olen täiesti teises maailmas,» ütleb kaunitar. 

Paarikesele niisutav lehtmask meeldis. Nad tundsid end lõõgastunud ja säravana.

* «Love is blind» tõsielusarja kandideeris 30 meest ja naist, kes kõik lootsid armastust leida. Inimesed kohtusid teineteisega kiirkohtingu vormis kümne päeva jooksul, kus nad paigutati vastakuti asetatud ruumidesse. Nad kuulsid teineteist, aga ei näinud. Suhtlemiseks oli piisavalt aega ja kümnendal päeval pidi otsustama, kas paar on saavutanud piisavalt tugeva sideme, et kihluda.

Paarid, kes omavahel kihlusid, said järgmise sammuna teineteist esimest korda näha. Edasi suunati nad Mehhikosse. Mehhikos veedeti koos aega, et teineteisega veelgi enam tutvuda. Paarid said reisi jooksul ka teiste tekkinud paaridega tutvuda.

Kolmanda sammuna kolisid kihlunud paarid korterikompleksi. Korterites viibides tutvuti teineteise perekonnaga ja uuriti partneri elutingimusi. Saabuval pulmapäeval tuli langetada lõplik otsus, kas abielluda või teineteisega igavesti hüvasti jätta.

Veebruaris esilinastunud seriaalis tekkis kuus kihlunud paari, kellest abielu sõlmis vaid kaks. «Love is blind» sari on nähtav Netflixis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles