Tätoveeritud naised omavad seksuaalelus suurt eelist

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Uuringud on näidanud, et tätoveeritud naistesse suhtutakse tunduvalt negatiivsemalt, kui tätoveerimata naistesse. Lisaks on välja tulnud, et tätoveeritud naised on seksuaalselt rohkem avatud, kirjutab Metro.

Tätoveeritud naised teatasid, et nad saavad suurima naudingu juhuseksi harrastades, sest ihkavad ekstreemsust ja elamusi.

Teadlased ei tahtnud uskuda, et just tätoveeringud seksuaalse avatuse taga on ja otsustasid läbi viia uuringu. Teadlastel on teooria, et avameelsust on mõjutanud pigem tänapäevased uskumused naiselikkuse ja seksuaalsuse kohta.

Kwantle Polytechnic ülikooli uuringu eesmärk polnud mitte ainult tuvastada, kas tätoveeritud naised otsivad lihtsalt põnevust, vaid pigem seda, kas nende egalitaarsus (usk, et kõik inimesed on võrdsed) on kõrgem ja kas see aitab kaasa seksuaalsusele. 

Uuring tõesti paljastas, et tätoveeritud naised olid seksuaalselt avatumad. Lisaks tuli välja, et kehakaunistustega naised peavad suurema tõenäosusega inimesi võrdseteks.

Tasub meeles pidada, et see oli väike uuring, milles osales vaid 814 naist, kellest osad olid tätoveeritud ja osad mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles