VAATA JÄRELE ⟩ Kassirolli edukalt sisse elanud Konstantin krapsakat Lisannet endale kodukassiks ei meelitanud

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy

Täna otsib endale kaaslast ning silmarõõmu 21-aastane Lisanne, kes tuleb Tartust ning ütleb enda kohta, et ta on väga aktiivne inimene. Neiu töötab jumestajana ning tal on oma ilustuudio, kus kaunitare meigi ning soengute lisamisega veel kaunimaks teeb. 

Neiu õpib lisaks ka sotsiaalmeediaspetsialistiks ning käib jõusaalis, rulluisutamas ja tantsimas. Saate alguses selgub, et saatejuht on eesootava päeva osas isegi rohkem närvis kui kohtingutele minev neiu. Lisanne ootab, et tuleks lõbus ning naljakas päev. Saatejuhi küsimuse peale vastab Lisanne, et üks asi, mis teda noormeeste juures eriliselt häirib, on isekus ning pealetükkivus. 

Esimene kohtumine Kassiga 

Lisannet ootab ees Kassikostüümis noormees roosa gerberaga. Noormees elab oma rolli kohe väga hästi sisse ning räägib Lisannele, et tal on üheksa elu, mille neiu leiab vägagi humoorika olevat. Tallinnast pärit Kass töötab finantsvaldkonnas IT-analüütikuna ning on ühtlasi ka fitness-treener. Seega on noortel juba leitud esimene ühine huviala – kehakultuur! Naiste juures meeldib Kassile aga see, kui neiule kassid meeldivad, kui neiu tegeleb aktiivselt spordiga ning tal on kindlad sihtmärgid, kohtingule minnes viiks käpaline Lisanne paadiga sõitma. Tundub, et neiule selline plaan sobib. 

Kassipoolsele küsimusele, et mis loomad neiule meeldivad, vastab Lisanne, et talle meeldivad kõik loomad ning tal juba on kodus kaks kassi. Õnneks lisab neiu, et ühele kõutsile leiaks ta oma kodus ning südames ruumi veel küll. Kassikostüümis noormees saab veel öelda, et temale ei meeldi koerad ja putukad, eriti need, kes sumisevad, kui juba noortevahelist suhtlust keegi segama lendab. 

Esimene kohtumine Mesilasega 

Kohale jõuab Mesilane, kes kohe Lisannet ka embab ning neiule roose kingib. 29-aastane Mesilane on pärit Lõuna-Eestist ning töötab ehitusettevõttes operaatorina. Saame teada, et Lisanne on jumestajana töötanud umbes poolteist aastat ning leiab, et inimesi meikides pole tal sellist tunnetki, et käiks tööl. Vaat kui meeldiv on see, kui hobist töö saab! 

Mesilane räägib, et talle meeldib Tartus rohkem, sest Tallinnas olla liiga kiire elutempo. Peale tööd käib ka Mesimumm jõusaalis, mängib jalgpalli, võrkpalli ja käib ujumas ning vahel harva jõuab ka pidudele. Lisanne tunneb, et Mesilane on võrreldes Kassiga tagasihoidlikum, ent ei lase end sellest segada ning uurib, kuhu see noormees ta kohtingule viiks. Mesilane pakub välja, et ehk oleks tore minna seiklusparki või siis kardiga sõitma ning uurib, milliste spordialadega Lisanne tegeleb. Lisaks juba mainitud jõusaalile ning rulluisutamisele selgub, et neiu kõige huvitavamaks aktiivseks hobiks on hoopiski postitants. Saatejuht saadab Mesilase lendu ning uurib Lisannelt esimesi mõtteid. Tüdruk selgitab, et ta oli esialgu vägagi üllatunud, et oodatavad kosilased just kostüümides on, aga jutu peale sai ta mõlema noormehega, kuigi esialgu klappis paremini Kassiga. Eks saame näha, kas ka triibulisel Mesilasel on veel võimalus neiu südant võita. 

Kohting - Kass 

Esimene kohting paneb proovile tiimitöö oskuse ning viib noored seikluslikule mängule läbi Tallinna vanalinna. Tundub, et Lisanne on päris hea orienteeruja, sest mängus tarvilikus navigeerumises võtab neiu kohe juhtrolli, kuigi ütleb peagi, et ta tundis ennast ringi käies nagu peata kana. Orienteerumismängu ajal noortel eriti vestlemiseks aega polnud, sest oli vaja mobiilirakenduses küsimustele vastata, kuid Kass parandab selle vea peagi ning viib Lisanne peale mängu lõppu kohvikusse istuma. 

Kass jätkab rolli sisse elamist ning Aasia turistide valvsate kaamerasilmade all küsib ta kohvi serveerivalt kelnerilt, et kas tihti leiab restoranist noori neide koos kassidega. Kelner ei jää vastust võlgu ning ütleb, et tema on pigem näinud kliente koertega. Siis ajab mees neiu naerma aga sellega, et üritab otse kannust koort lakkuda, endal mask peas. Lisanne arvab ise aga seda, et Kassi kolm kõige tugevamat omadust julgus ja jutukus ning lisaks see, et Kass on väga kerge suhtumisega ega kohku millegi ees tagasi. Kohting jõudis vaevu alguse saada kui juba tuleb saatejuht Hanna Martinson, et Lisanne kohvikulaua tagant ära röövida ning järgmisele kohtingule viia. 

Kohting - Mesilane 

Päeva teine kohting leiab aset koos Mesilasega bowlingusaalis. Kuigi Lisanne olevat kuuli vaid korra varem kätte võtnud, lubab ta Mesilasele siiski pähe teha. Too pole ka kade, vastates, et tema pole valmis mitte pähe saama, vaid võitma. Härrasmehena lubab ta neiul esimese veeretuse teha. Tundub, et suurtest sõnadest pole peale esimest heidet enam juttu, sest mitte kõik kurikad ei lange. Seega suunavad noored tähelepanu võitmise asemel hoopis vestlusele. Küsimuse peale, millega neiu Tartus suviseid nädalavahetusi veedab, selgub, et pidutsemisest Lisanne eemale ei hoia. 

Järgmine küsimus, mis Mesimummilt lendab, puudutab Lisanne tätoveeringuid ning nende eesmärki. Tüdruk ütleb, et kõigil tätoveeringutel otsest tähendust ei ole, ent ühe tätoveeringu tegi ta näiteks koos emaga ühesuguse, sest ema ei olnud nõus üksi minema, kuigi endale väga tätoveeringut soovis. Noormehe küsimuse peale selgub ka see, et Lisanne on Kalade tähtkujust ning Mesilane ütleb kohe teadvalt, et Kalad on väga emotsionaalsed. Kahe küsimuse koosluses mainib neiu, et tal on ka Kalade tähtkuju sümboliseeriv kehakaunistus, aga see on peidus ning seda esimesel kohtingul kohe kindlasti ei näe. Kelmikas vastus! 

Küll aga on tähemärgiga vastuolus neiu planeerimisoskus, sest spontaansuse asemel väidab Lisanne enese «räige planeerija» olevat ning Mesilane ütleb, et temagi on neiuga samas paadis. Nüüd läheb teema aga põnevaks - eelnevad suhted! Tuleb välja, et Mesimummil pikemaid suhteid 29 eluaasta jooksul ette tulnud pole, pigem stiilis paar kuud koos, aga tunne ei ole õige. On isegi Tinderi-kohtingutele sattunud, kuid rohkem tutvusi tuleb ühiste tuttavate kaudu sünnipäevapidudelt. Selle vastuse jooksul viskab Lisanne ennast aga võidule. 

Aeg otsuse langetamiseks! Kas Lisanne valib Mesilase või Kassi? 

Neiu sõnul on eesootav otsus raske, sest mõlemad noormehed on talle tasavägise mulje jätnud. Lisanne toob välja, et talle jääb päev kosilastega ilmselt terveks eluks meelde, sest kui tihti juhtub, et käid ühel päeval kohtingul nii Kassi kui Mesilasega. Eesootava maskide eemaldamise osas on neiu aga väga elevil. Kuigi neiul on otsus tehtud, ütleb ta saatejuhile, et see tuli raske südamega ning otseselt kindel ta selles ei ole. 

Maskid maha! 

Aeg on käes! Neiu annab noormeestele kohtingute kohta tagasisidet ning tänab neid, kuid otsus vajab langetamist. Lisanne valib Mesilase! Kassimaski tagant ilmub šarmantne Konstantin, kes saab mõne teise kiisukesega restorani kolmekäigulisele õhtusöögile minna. Mesilaselt eemaldatakse samuti mask ning noored saavad minna spaasse aega veetma. 

Palju edu neile! 

«Karvased kosilased» on Kanal 2 eetris igal kolmapäeval kell 20.00!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles