Lõpuks ometi! Johnny Depp liitus Instagramiga

Naine
Copy
Johnny Depp.
Johnny Depp. Foto: MARIO ANZUONI/Reuters/Scanpix

Johnny Depp on nüüd ametlikult Instagrami kasutaja. «Kariibi mere piraadid» täht liitus fotode jagamise rakendusega neljapäeval, tehes koheselt ka kaks postitust.

Esimese postitusena jagas Depp fotot, millel näeb teda istumas küünaldega kaetud laua taga. «Tere kõigile... filmime teie jaoks hetkel midagi... andke mulle minut,» on kirjutatud pealkirjaks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp) on

Nagu lubatud, tuli mõni tund hiljem välja ka video.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp) on

Kaheksaminutilises videos rääkis Depp otse kaamerasse, istudes endiselt fotol nähtud kohal ja käsitles koroonaviiruse levikut.

«See on minu esimene sotsiaalmeedia kogemus. Ma ei ole kunagi varem midagi sellist teinud. Ma arvan, et siiani ei olnud mul selleks ühtegi konkreetset põhjust,» ütles Depp, keda kannustas Instagramiga liituma koroonaviiruse pandeemia.

Depp puudutas mitmeid probleeme, millega inimesed üle kogu maailma silmitsi seisavad. Nii tööpuudust, arstiabi kättesaadavust kui veel palju muud.

Loe ka: Johnny Deppi lahutussaaga kogub uusi tuure: kas Depp kannatas vägivalla all?

Näitleja kutsus üles hoolima neist inimestest, kellel on praegu erakordselt raske: «Hoolimata tundest, et mõlemad meie käed on selja taha kinni seotud... on meie mõistus sidumata ja süda pole aheldatud – me saame hoolida».

«Aga ennekõike olge kaitstud, püsige terved ja jääge koju,» õhutas ta. «Peate seda aega kasutama selleks, et olla lähedal neile, keda armastate. Vaatamata kohutavatele asjaoludele, ei saa ega tohi me järele anda ning endasse sulguda.»

Depp soovitas inimestel end tegevuses hoida, loetledes ette erinevaid võimalusi. Ta meenutas ka aega, mil tema lapsed väikesed olid ja igavuse üle kaebasid. Deppi sõnul oli tema vastus neile alati sama: «Igavus ei ole lubatud, alati on midagi teha.»

«Tänan teid kõiki lahkuse, vankumatu toetuse ja tugevuse eest nende aastate jooksul,» ütles Depp, keda eksnaine Amber Heard alusetult koduvägivallas süüdistas. «Ma ei suuda sõnadesse panna, mida see mulle tähendab,» ütles näitleja oma pöördumise lõpetuseks.

Nüüd kõik ruttu Johnny Deppi Instagramis jälgima!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles