PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 21. aprill: Sõnni energiatase on tõusmas, Kalad ei tohiks karjääri liiga oluliseks pidada

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Tänane horoskoop 12. tähemärgile.

Jäär

Elutempo võib nüüd jääda rahulikumaks. Tähelepanu kandub enam majanduslikku sfääri, tähtsal kohal on väärtushinnangute teema.

Sõnn

Päike jõuab taevakaarel Sõnni märki, energiatase on tõusmas. Tasub uljalt tulevikuplaane teha, sea isiklikud prioriteedid esikohale.

Kaksikud

Et eluga hakkama saada, tuleb iseennast tunda. Pead aru saama, millised on su tugevad ja nõrgad küljed ning mis tingib kõhklusi ja hirme.

Vähk

Ette võib tulla viivitusi. Võimalik, et pead tehtud töö juurde veel kord tagasi pöörduma. Võib-olla avastad selles vajakajäämisi.

Lõvi

Ehkki harrastused on sulle tähtsad, tuleks nendega veidi hoogu maha võtta. Tuleb valida, millisega rohketest hobidest tegeleda.

Neitsi

Elutempo on pisut raugenud. Peaksid mõtlema, milliseid külgi endas oleks vaja arendada ja millist tarkust juurde õppida.

Kaalud

Need ideed, mida kunagi ellu ei viida, on lõppkokkuvõttes väärtusetud. Võid avastada, et sul on olulised asjad läbi mõtlemata.

Skorpion

Äritehingud kipuvad venima või isegi pooleli jääma. Ehkki sinu meelest olid kokkulepped kindlad, võib teine pool neist taganeda.

Ambur

Peaksid tegevusplaani veel kord hoolikalt üle vaatama. Kas see, mida pidasid tõhusalt edasiviivaks, on seda ka päriselt?

Kaljukits

Aeg toob võimalusi loominguliseks eneseväljenduseks. Sulle antakse võimalus särada valdkonnas, milles oled tõeliselt andekas.

Veevalaja

Tunned end veidi ebakindlalt: lööd oma eesmärkides kahtlema. Või on kõhkleval seisukohal sinu kaasvõitlejad?

Kalad

Ära pea karjääri liiga oluliseks, veel tähtsam on sinu igapäevane elukvaliteet. Proovi igast kogemusest midagi õppida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles