Vaata, milliseid salateid söövad õed Kardashianid, Beyoncé, Lopez ja teised staarid

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Õed Kardashianid
Õed Kardashianid Foto: Xavier Collin/image Press Agency/Xavier Collin/image Press Agency/Scanpix

Paljud naisstaarid toituvad täpse ja tervisliku menüü järgi, et nende figuur ja välimus kaunis püsiks. Nüüd saad ka sina nende eeskujul toituda, vähemalt salativaliku osas, kirjutab Daily Mail.

Paljude staaride salatid koosnevad klassikalistest komponentidest, aga leidub ka erilisemaid koosluseid, millega maitsemeeli hellitada.

Kate Hudson

Hudson on tõeline fitnessi fanaatik ja tema salat sisaldab arbuusi, fetajuustu ja rukolat. Lihtsuses peitub võlu.

Kate Hudson
Kate Hudson Foto: Shutterstock

Jennifer Lopez

Lopezi tervise- ja spordibränd BodyLab on oma veebilehel nimetanud staari lemmiksalati. Jenniferi lemmiksalat sisaldab vaid 39 kalorit ja see koosneb queso juustust, röstitud kõrvitsaseemnetest, sidrunimahlast, oliivõlist ja hakitud šalottsibulatest.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez Foto: Shutterstock

Miranda Kerr

Austraalia modell on intervjuudes tervislikust toitumisest rääkinud ja tema lemmiksalat sisaldab peamise koostisosana fenkolit, millele juurde segatud grillitud lõhet, spinatit, porgandit ja tomatit. Kõik koostisosad hakitakse peeneks ja kastmeks pigistatakse sidrunimahla peale.

Miranda Kerr
Miranda Kerr Foto: Shutterstock

Õed Kardashianid

Kõik, kes Kardashianite tõsielusarja vaadanud, teavad, kui sageli Kourtney, Kim ja Khloé salateid söövad. Kolmik ostab salateid sageli Health Nut restoranist. Kourtney valik on juustuta Chef’i salat koos avokaadoga. Salatis on kalkuniliha ja krõbedad päevalilleseemned. Kim valib Kourtneyga sama salati, mis sisaldab spinatit, grillitud laimikana ja feta-rantšo-kaste. Khloé armastab hiina kanasalatit, mis sialdab Chow meini nuudleid, hakitud kanarinda, ingverikonservi, avokaadot, salatit ja porgandeid.

Kim Kardashian West, Kourtney Kardashian and Khloe Kardashian 
Kim Kardashian West, Kourtney Kardashian and Khloe Kardashian Foto: Xavier Collin/image Press Agency/Xavier Collin/image Press Agency/Scanpix

Lily Aldridge

Tippmodell eelistab oma salatis tofut, peeti, porgandit, quinoad, spargelkapsast ja salatit. Ta lisab oma salatile ka veidi tšillit juurde.

Lily Aldridge
Lily Aldridge Foto: Shutterstock

Julia Roberts

Kogenud näitleja armastab oma salatis näha rooskapsast, pancettat, pistaatsiapähkleid, Manchego juustu ja pošeeritud muna.

Julia Roberts
Julia Roberts Foto: Shutterstock

Selena Gomez

Kaunitar eelistab oma salatikausis näha klassikalist valikut: roheline salat, avokaado, kalkun ja oad.

Selena Gomez
Selena Gomez Foto: Shutterstock

Jessica Alba

Alba postitab tihti pilte tervislikust toiduvalikust ja on Instagramis ka ühe lemmiksalati paljastanud. Salat koosneb tomatist, riivitud porgandist, avokaadost, oliivõlist ja sidrunimahlast.

Jessica Alba
Jessica Alba Foto: Frazer Harrison/AFP/Scanpix

Chrissy Teigen

Modellina töötav Teigen on avaldanud oma kokaraamatu, milles peitub ka tema lemmiksalat. Salatis on punane sibul, kreeka pähklid, hakitud õun, sinihallitusjuust ja roheline salat.

Chrissy Teigen
Chrissy Teigen Foto: Shutterstock

Beyoncé

Tema salat sisaldab norilehte, lehtkapsast, porgandit, kurki, rohelist sibulat, röstitud mandleid, koriandrit ja basiilikut.

Beyoncé
Beyoncé Foto: Joel C Ryan/AP/Scanpix

Gisele Bündchen

Kuna ta on modell, siis järgib ranget dieeti. Tema lemmiksalat on tõesti väga tervislik ja koosneb lehtkapsast, kirsstomatitest, brokkolist, peedist, quinoast, avokaadost, vesikressist ja bataadist.

Gisele Bündchen  
Gisele Bündchen  Foto: via www.imago-images.de/imago images/APress International/Scanpix

Jennifer Aniston

Aniston armastab oma salatis kikerherneid, millele lisab bulgurit, kurki, punast sibulat, peterselli, piparmünti, pistaatsiapähkleid ja fetajuustu.

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston Foto: Richard Shotwell/AP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles